Νέα συλλαλητήρια για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη την Κυριακή
Ανανεώθηκε:
Σε νέο συλλαλητήριο καλούν Φοιτητικοί Σύλλογοι, μαθητές και συνδικάτα στην Αθήνα την Κυριακή (12/3) στις 12:00, αλλά και στην περιφέρεια, ζητώντας να αποδοθεί Δικαιοσύνη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και να παρθούν μέτρα για ασφαλείς μετακινήσεις.
Ειδικότερα, στις κινητοποιήσεις καλούν τα σωματεία εργαζομένων στη Hellenic Train, η ΑΔΕΔΥ, το ΠΑΜΕ, αρκετά εργατικά κέντρα της επαρχίας, Ομοσπονδίες και πρωτοβάθμια σωματεία, ενώ σχετική ανακοίνωση δεν έχει βγάλει η ΓΣΕΕ, καθώς βρίσκεται σε διαδικασία συνεδρίου και εκλογής νέας διοίκησης.
Επιπλέον, οι υγειονομικοί της Αθήνας και του Πειραιά ανακοίνωσαν:
«H ΕΙΝΑΠ σε συνέχεια της μεγάλης απεργίας της Τετάρτης συμμετέχει στο συλλαλητήριο των σωματείων που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12/03/23 στο Σύνταγμα στις 12.00».
Να σημειωθεί πως, αρκετές τοπικές συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν στις γειτονιές της Αθήνας το Σάββατο (11/3).
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σιδηρόδρομοι: Ο «οδικός χάρτης» για την επαναλειτουργία τους - Οι 12+1 προτάσεις των εργαζομένων
Τέμπη: Τα τρία πρόσωπα που μπαίνουν στο «μικροσκόπιο» - Οι νέες έρευνες και τα μέτρα στήριξης
Μεταφορά αφρικανικής σκόνης από τη Λιβύη και την Αίγυπτο - Πού θα πέσουν λασποβροχές
09:03
Θανατοποινίτης εκτελείται στη Φλόριντα - Είχε καταδικαστεί το 2008 για τον φόνο 21χρονης
08:53
Άγιον Όρος: Λεωφορείο έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι της Δάφνης - Καλά στην υγεία του ο οδηγός
08:44
Βομβαρδισμένο τοπίο η Βηρυτός από σφοδρά ισραηλινά χτυπήματα - Εκδίκηση για τον Λαριτζανί η ιρανική επίθεση με βόμβες διασποράς στο Τελ Αβίβ
08:43