Παραδόθηκε ο 33χρονος που είχε αποδράσει από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης
Ανανεώθηκε:
Παραδόθηκε μόνος του, την Δεευτέρα 13/3, στο Τμήμα Ασφάλειας Τούμπας, ο ο 33χρονος, που είχε αποδράσει από το δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης λίγες μέρες πριν.
Είχε καταδικαστεί στις 28 Φεβρουαρίου από το Α’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για συνέργεια σε κλοπή και τού επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 5 μηνών.
Καθώς όμως δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις της αναστολής, το δικαστήριο αποφάσισε την έκτιση της ποινής.
Εν αναμονή της έκδοσης του φυλακιστηρίου και όσο βρισκόταν εντός του δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης διέφυγε της προσοχής των αστυνομικών, που φαίνεται να μην τού είχαν βάλει χειροπέδες, με αποτέλεσμα να αποδράσει. Όλο αυτό το διάστημα ήταν σε εξέλιξη αναζητήσεις για τον εντοπισμό του, και τώρα καλείται να εκτίσει την ποινή του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν Τρεμόπουλος και άλλοι 13 σε κινητοποίηση κατά της κοπής δέντρων
Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε καλά στην υγεία του ο 13χρονος που είχε χαθεί
Τραμπ και Νετανιάχου συζητούν νέα επίθεση στο Ιράν – Τι μεταδίδουν ισραηλινά μέσα
23:46
Απίστευτες εικόνες από τον τυφώνα «Ησαΐα» στις ΗΠΑ - Τέσσερις νεκροί σε Αλαμπάμα και Φλόριντα
23:40
Εργαστήριο πλαστών διαβατηρίων και εγγράφων ανακαλύφθηκε στο Αιγάλεω - Συνελήφθη 61χρονος
23:36
Πρώτη αντίδραση από Ουκρανία για Τραμπ: Ο λαός μας θα επιλέξει πρόεδρο και όχι άλλος ηγέτης
23:25