Οδός Άλκη Καμπανού: «Η θυσία του να αποτελέσει νέο ξεκίνημα για τον αθλητισμό» λέει ο πατέρας του
Ανανεώθηκε:
«Η θυσία του παιδιού μου να αποτελέσει ένα νέο ξεκίνημα για τον αθλητισμό χωρίς βία» είναι τα πρώτα λόγια του πατέρα του Άλκη Καμπανού για τη μετονομασία της οδού Θ. Γαζή σε «οδό Άλκη Καμπανό».
Πρόκειται για το δρόμο που δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης τον Φεβρουάριο του 2022.
Ο πατέρας του Άλκη, εμφανίστηκε σε αυτή την ειδική εκδήλωση, εμφανώς συγκινημένος και ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη του ενώ παρακίνησε ώστε η θυσία του γιου του να αποτελέσει ένα νέο ξεκίνημα στον αθλητισμό, χωρίς καθόλου βία.
«Η αγάπη του κόσμου με βοηθάει να το ξεπεράσω…όσο μπορώ», είπε ο ίδιος.
Την ίδια ώρα, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, τόνισε ότι είναι χρέος μας να κρατάμε ζωντανή την παρουσία του Άλκη, ο Άλκης να βρίσκεται ανάμεσά μας και αυτό το σημείο να θυμίζει για πάντα τον άδικο χαμό του.
Νωρίτερα, με δάκρυα στα μάτια, ο Αριστείδης και η Μελίνα Καμπανού άφησαν λίγα λουλούδια στα σκαλιά όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο μονάκριβος γιος τους.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Δίκης συνέχεια με τις καταθέσεις διασωστών του ΕΚΑΒ
Το γυμναστήριο του 2ου ΓΕΛ Βέροιας μετονομάστηκε σε «Άλκης Καμπανός»
Βιολάντα: Πραγματογνώμονες και πάλι στο σημείο της τραγωδίας - «Κλειδί» οι καταθέσεις μαρτύρων
10:49
Το 1ο κατάστημα Νέας Εμπειρίας της CrediaBank στη Θεσσαλονίκη άνοιξε τις πόρτες του
10:42
Συρία: Σύγκρουση τρένου με όχημα που διέσχιζε τις γραμμές - Δύο νεκροί και 11 τραυματίες
10:34
Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις Ουκρανίας - Ρωσίας: «Υπάρχει πρόοδος», λέει εκπρόσωπος του Πούτιν
10:31