ΕΛΛΑΔΑ

Οδός Άλκη Καμπανού: «Η θυσία του να αποτελέσει νέο ξεκίνημα για τον αθλητισμό» λέει ο πατέρας του

Οδός Άλκη Καμπανού: «Η θυσία του να αποτελέσει νέο ξεκίνημα για τον αθλητισμό» λέει ο πατέρας του
«Η θυσία του παιδιού μου να αποτελέσει ένα νέο ξεκίνημα για τον αθλητισμό χωρίς βία» είναι τα πρώτα λόγια του πατέρα του Άλκη Καμπανού για τη μετονομασία της οδού Θ. Γαζή σε «οδό Άλκη Καμπανό» Eurokinissi / ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

«Η θυσία του παιδιού μου να αποτελέσει ένα νέο ξεκίνημα για τον αθλητισμό χωρίς βία» είναι τα πρώτα λόγια του πατέρα του Άλκη Καμπανού για τη μετονομασία της οδού Θ. Γαζή σε «οδό Άλκη Καμπανό».

Πρόκειται για το δρόμο που δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης τον Φεβρουάριο του 2022.

Ο πατέρας του Άλκη, εμφανίστηκε σε αυτή την ειδική εκδήλωση, εμφανώς συγκινημένος και ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη του ενώ παρακίνησε ώστε η θυσία του γιου του να αποτελέσει ένα νέο ξεκίνημα στον αθλητισμό, χωρίς καθόλου βία.

«Η αγάπη του κόσμου με βοηθάει να το ξεπεράσω…όσο μπορώ», είπε ο ίδιος.

Την ίδια ώρα, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, τόνισε ότι είναι χρέος μας να κρατάμε ζωντανή την παρουσία του Άλκη, ο Άλκης να βρίσκεται ανάμεσά μας και αυτό το σημείο να θυμίζει για πάντα τον άδικο χαμό του.

Νωρίτερα, με δάκρυα στα μάτια, ο Αριστείδης και η Μελίνα Καμπανού άφησαν λίγα λουλούδια στα σκαλιά όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο μονάκριβος γιος τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ