Σύλληψη 39χρονου που έσπασε την πόρτα του σπιτιού 21χρονης στο Ηράκλειο
Ανανεώθηκε:
Στη σύλληψη ενός 39χρονου άνδρα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές τα ξημερώματα της Τρίτης (21/3) στο Ηράκλειο Κρήτης, ο οποίος καταδίωξε την 21χρονη σύντροφό του από το χώρο εργασίας της, μέχρι και το σπίτι της, στο οποίο εισέβαλε σπάζοντας την πόρτα και εκτοξεύοντας απειλές.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία της 21χρονης κοπέλας, ο σύντροφός της, αρχικά, πήγε στον χώρο εργασίας της και άρχισε να εκτοξεύει απειλές και να τη βρίζει.
Ωστόσο, σύμφωνα με την ΕΡΤ το περιστατικό αυτό είχε και συνέχεια, καθώς το ίδιο βράδυ ο 39χρονος φέρεται να την ακολούθησε στο σπίτι της, όπου έσπασε την πόρτα και να συνέχισε να την απειλεί και την βρίζει.
Η κοπέλα που, όπως είπε στους αστυνομικούς, είχε πέσει ξανά στο παρελθόν θύμα βίας του συντρόφου της, κατήγγειλε το συμβάν και λίγο αργότερα ο 39χρονος συνελήφθη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δεκτή η προσφυγή της Γεωργίας Μπίκα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την υπόθεση βιασμού
Μάθιου Λοτζ στο CNN Greece: H ισότητα των φύλων είναι ζήτημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων
Μία στις δύο γυναίκες επιστήμονες έχει πέσει θύμα παρενόχλησης
Amber Alert για την εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα
21:49
Υεμένη: Δυνάμεις που στηρίζονται από την Σαουδική Αραβία κατευθύνονται προς το Άντεν
21:47
Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις έθεσαν υπό τον ελέγχό τους ένα χωριό στην περιοχή Ζαπορίζια
21:35
ΣΕ ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΑ ΝΕΡΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ: Ο θαυμαστός καινούργιος κόσμος του Ντόναλντ Τραμπ
21:22