ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Ενημερώθηκε και η Ιντερπόλ για την αγνοούμενη μητέρα και της τρίχρονης κόρης της

Χαλκιδική: Ενημερώθηκε και η Ιντερπόλ για την αγνοούμενη μητέρα και της τρίχρονης κόρης της
Eurokinissi

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 26χρονης μητέρας και της τρίχρονης κόρης από τη Χαλκιδική, που αγνοούνται από την 22η Μαρτίου.

Για την υπόθεση της εξαφάνισης έχει ενημερωθεί και η Ιντερπόλ, καθώς όπως αναφέρει ο πατέρας του 32χρονου και παπούς του 3χρονου κοριτσιού, «όλα ήταν ένα θέατρο». «Πήραν το μωρό και εξαφανίστηκαν και του έπαιζε θέατρο του γιου μου» είπε χαρακτηριστικά ενώ υποστηρίζει ότι πιθανότατα μάνα και παιδί, να έχουν διαφύγει στο εξωτερικό.

Η υπόθεση εξετάζεται με μεγάλη προσοχή από την αστυνομία καθώς η μητέρα είναι Γαλλίδα κι ο πατέρας Έλληνας και ζουν μεταξύ Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής το τελευταίο διάστημα. Οι δυο τους έχουν προβλήματα στη σχέση τους, όμως αυτή τη φορά η κατάσταση φέρεται να ξέφυγε καθώς από την περασμένη Τρίτη, μάνα και κόρη δεν έχουν δώσει σημεία ζωής με τον πατέρα να κινητοποιεί τις Αρχές.

«Άφησε το παιδί 20 μέρες και πήγε στη Γαλλία»

O 32χρονος πατέρας του μικρού κοριτσιού και σύντροφος της 26χρονης μητέρας, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας και δήλωσε την εξαφάνισή τους. Ο ίδιος υποστήριξε πως την Τρίτη 21 Μαρτίου, η 26χρονη έφυγε από το σπίτι τους παίρνοντας μαζί και την 3χρονη κόρη τους. Αστυνομικοί του Α.Τ. Σιθωνίας έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό τους, ωστόσο, δεν έχουν βρει ακόμα τα ίχνη τους.

Ο πατέρας του 32χρονου, μιλώντας στο MEGA, αποκάλυψε, ότι το ζευγάρι είχε πάει ταξίδι στη Γαλλία όπου μία ημέρα ήρθαν σε διένεξη, με αποτέλεσμα εκείνη να μείνει εκεί με τον μπαμπά της. «Έμεινε εκεί πέρα με τον μπαμπά της για 20-22 ημέρες, με το μωρό εδώ. Πήγαν έμειναν πάλι στο σπίτι στη Χαλκιδική, πήγε ο γιος μου να τους δει δύο φορές. Εγώ βγήκα μαζί του, εκείνη την ημέρα (σ.σ.: της εξαφάνισης) για να μιλήσουμε οι δύο μπαμπάδες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ