ΕΛΛΑΔΑ

Στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ τη Δευτέρα

Στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ τη Δευτέρα
Eurokinissi

Στάση εργασίας σε τρόλεϊ και λεωφορεία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Απριλίου από τις 11.00 έως τις 16:00 ενώ έχει προγραμματιστεί και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12:00, στα κεντρικά γραφεία της ΟΣΥ, όπως προκήρυξε το Σωματείο Τεχνικών και Εργαζόμενων ΟΑΣΑ-ΟΣΥ και η ΗΛΠΑΠ.

Σε ανακοίνωσή τους για την στάση εργασίας, τονίζουν ότι μετά την τραγωδία των Τεμπών είναι επιβεβλημένη η διασφάλιση ασφαλών δημόσιων συγκοινωνιών για το κοινό και τους εργαζόμενους, μέσω της ανανέωσης του στόλου και την υλοποίηση της υπογεγραμμένης ΕΣΣΕ.

«Η συγκοινωνία είναι δημόσιο αγαθό και η ανθρώπινη ζωή δεν κοστολογείται. Η ανθρώπινη ζωή έχει αξία», καταλήγει η ανακοίνωση.

Η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ σε ανακοίνωσή της ζητά μονιμοποίηση μέτρων προστασίας και ασφάλειας και αναφέρει πως κλιμάκιο θα παρευρεθεί στις 12:00 στο υπουργείο Μεταφορών ενώ την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας στα κεντρικά γραφεία της ΟΣΥ.

Τα υπόλοιπα μέσα αναμένεται να κινηθούν κανονικά.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται από την εφαρμογή της τηλεματικής καθώς και από το πληροφοριακό κέντρο στο 11185.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ