ΕΛΛΑΔΑ

Άγρια συμπλοκή στα Ιωάννινα: Οκτώ συλλήψεις - Σε κρίσιμη κατάσταση ένας 30χρονος

Άγρια συμπλοκή στα Ιωάννινα: Οκτώ συλλήψεις - Σε κρίσιμη κατάσταση ένας 30χρονος
Οι δράστες επιτέθηκαν με στυλιάρια στους τέσσερις επιβαίνοντες EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Συνολικά οκτώ συλλήψεις πραγματοποίησε η Αστυνομία, μετά την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων στα Ιωάννινα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων ατόμων. 

Η συμπλοκή, που σύμφωνα με πληροφορίες είχε οπαδικά κίνητρα, σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων, όταν πέντε άτομα βγήκαν από αυτοκίνητο και με καδρόνια επιτέθηκαν στους τέσσερις νεαρούς.

Τέσσερις από τους νεαρούς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Δύο άτομα νοσηλεύονται φρουρούμενα, ενώ κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας ενός 30χρονου ο οποίος νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Σε έρευνες της αστυνομίας στην περιοχή, βρέθηκαν μεταλλικός σωλήνας, μήκος 14 εκατοστών, πλαστικό πώμα πυρσού, κουκούλα «full-face» , ενώ κατασχέθηκαν 3 αυτοκίνητα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή της αιματηρής συμπλοκής στα Ιωάννινα

Στο μεταξύ, βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει εικόνες από την αιματηρή συμπλοκή.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης epirus-tv όλα έγιναν μέσα σε δύο λεπτά, όταν τρία οχήματα στα οποία επέβαιναν επτά άτομα σταμάτησαν και μόλις κατέβηκαν από αυτά κατευθύνθηκαν σε ένα 4ο όχημα και με τα στυλιάρια που κρατούσαν στα χέρια επιτέθηκαν στους τέσσερις επιβαίνοντες.

Κάποιοι από τους δράστες φρόντισαν να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με αποκριάτικες μάσκες ενώ, όπως φαίνεται και στο βίντεο άναψαν δύο καπνογόνα.

Μετά την επίθεση επιβιβάστηκαν στα αυτοκίνητα και εξαφανίστηκαν.

Η Αστυνομία μέσω συλλογής πληροφοριών και στοιχείων συνεχίζει τις έρευνες για τους δράστες, αναζητώντας τα κίνητρα της επίθεσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ