Προφυλακιστέος ο 17χρονος για το μαχαίρωμα στην Ακρόπολη
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο ένας εκ των δύο 17χρονων που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον 18χρονο στην περιοχή της Ακρόπολης.
Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να ομολόγησε ότι μαχαίρωσε τον 18χρονο ενώπιον της ανακρίτριας των ανηλίκων.
Ο δεύτερος κατηγορούμενος, ο οποίος απολογήθηκε για την ίδια υπόθεση, επίσης 17χρονος, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Συγκεκριμένα, στον κατηγορούμενο επιβλήθηκαν οι όροι της υποχρεωτικής εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του μια φορά το μήνα, και της παρακολούθησης από κοινωνική υπηρεσία.
Κατά πληροφορίες αρνήθηκε ότι συμμετείχε στη ληστεία και υποστήριξε ότι βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Μαχαίρωμα στην Ακρόπολη: Απολογούνται οι δύο 17χρονοι - Οι ποινές που αντιμετωπίζουν
ΕΛΛΑΔΑ
«Έζησα από θαύμα» λέει ο 18χρονος που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στην Ακρόπολη
ΕΛΛΑΔΑ
Μαχαίρωμα στην Ακρόπολη: «Γύρισα στο σπίτι και έβαλα τα ματωμένα ρούχα στο πλυντήριο»
ΕΛΛΑΔΑ
Στην Εισαγγελία Πειραιά σήμερα οι συλληφθέντες για το κύκλωμα κοκαΐνης
09:00
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Prodea: Επικεντρώνεται στο hospitality και τα logistics – Σκέψεις μετατροπής σε holding
08:58
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Αλμπανέζι επισκέφθηκε τον «ήρωα» της παραλίας Μπόνταϊ-«Ενσαρκώνει ό,τι καλύτερο έχει η Αυστραλία» (vid)
08:57
ΚΟΣΜΟΣ
Μεξικό: Δέκα νεκροί σε συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους - Ανάμεσα στα θύματα τρία παιδιά (vid)
08:52
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ