Γλυκά Νερά: Τρίτη συνεχόμενη διακοπή της δίκης - Πότε ορίστηκε η νέα δικάσιμος
Για τις 8 Μαΐου ορίστηκε η νέα δικάσιμος της δίκης του Μπάμπη Αναγνωστοπουλου για τη δολοφονία της Κάρολαϊν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, έπειτα από την τρίτη διακοπή της σήμερα Δευτέρα 24/4.
Με την έναρξη της σημερινής διαδικασίας ο κατηγορούμενος ζήτησε τον λόγο και είπε: «Να σας ενημερώσω ότι ο συνήγορος μου δεν μπορεί να παραστεί λόγω προβλήματος υγείας».
Το δικαστήριο ενημερώθηκε από συνεργάτιδα του γραφείου του συνηγόρου Αλεξάνδρου Παπαϊωαννίδη ότι ο δικηγόρος έχει πρόβλημα υγείας και προσκόμισε έγγραφα από κλινική στην όποια εισήχθη την Παρασκευή.
Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε τη διακοπή της δίκης με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να ζητά να μην οριστεί η συνεδρίαση την περίοδο των πανελληνίων εξετάσεων, στις οποίες σκοπεύει να συμμετέχει.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Μόνο καθήκον μου να φροντίζω την κόρη της»: Τι λέει ο πατέρας της δολοφονημένης Καρολάιν
Δολοφονία Καρολάιν: Διεκόπη για τον Απρίλιο η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου
«Δόξα τω Θεώ επιζήσαμε»: Συγκλονιστική μαρτυρία στο CNNi για τους σεισμούς στη Βενεζουέλα
19:31
Βρετανία: Νέο ρεκόρ υψηλής θερμοκρασίας για μήνα Ιούνιο με 36,4 βαθμούς Κελσίου
19:23
Live Τσίπρας: Ο κόσμος θέλει να καλύψουμε το πολιτικό κενό - Όχι ρεζερβέ θέσεις για πρώην του ΣΥΡΙΖΑ
19:16
LIVE Βενεζουέλα: Πάνω από 30.000 οι αγνοούμενοι - Τουλάχιστον 164 οι νεκροί από τους σεισμούς
19:15