ΕΛΛΑΔΑ

Μενίδι: Βρέθηκαν τέσσερις σφαίρες στο δημοτικό σχολείο που σκοτώθηκε ο 11χρονος Μάριος

Μενίδι: Βρέθηκαν τέσσερις σφαίρες στο δημοτικό σχολείο που σκοτώθηκε ο 11χρονος Μάριος
Eurokinissi / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Μνήμες από το τραγικό περιστατικό που στοίχισε τη ζωή στον 11χρονο Μάριο στον προαύλιο χώρο σχολείου στο Μενίδι, ξύπνησαν το πρωί της Δευτέρας (24/4) -πρώτη ημέρα λειτουργίας των σχολείων μετά τις διακοπές του Πάσχα. Οι μαθητές αντίκρισαν τέσσερις βολίδες από όπλο στον εξωτερικό χώρο του κτηρίου.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, γονείς, καθηγητές και μαθητές που βρέθηκαν στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών στο Μενίδι την πρώτη ημέρα που επαναλειτούργησαν τα σχολεία μετά τις διακοπές του Πάσχα, διαπίστωσαν ότι στον προαύλιο χώρο υπήρχαν τέσσερις σφαίρες των 9 χιλιοστών.

Πιθανότατα να προέρχονται από αδέσποτους πυροβολισμούς που είχαν πέσει το Πάσχα.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία η οποία έφτασε στο σχολείο και περισυνέλεξε τις βολίδες.

Στη συνέχεια τις μετέφερε στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να εξακριβώσουν εάν προέρχονται από κάποιο όπλο το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί ξανά στο παρελθόν.

Τα νέα ευρήματα προκάλεσαν και πάλι έντονη ανησυχία, καθώς μόλις το 2017 από αδέσποτη σφαίρα είχε χάσει τη ζωή του ένα 11χρονο παιδί, ο Μάριος, μια είδηση που τότε πραγματικά σκόρπισε θλίψη στο πανελλήνιο και που ακόμα και σήμερα αποτελεί θέμα συζήτησης κάθε φορά που προκύπτει ανάλογο περιστατικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ