Δώρο Πάσχα: Δεν δόθηκε σε 1.962 εργαζόμενους - Παρέμβαση της Επιθεώρησης Εργασίας
Ανανεώθηκε:
Καταβλήθηκε το δώρο Πάσχα σε 752 εργαζόμενους, μετά από παρέμβαση της Επιθεώρησης Εργασίας. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Επιθεώρησης το δώρο του Πάσχα για το 2023 δε δόθηκε σε 1.962 εργαζόμενους από 204 επιχειρήσεις.
Μετά από παρέμβαση της Επιθεώρησης Εργασίας, 101 επιχειρήσεις συμμοφθώθηκαν και κατέβαλαν σε 752 εργαζόμενους τα οφειλόμενα ποσά (184.167,49 ευρώ).
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σε 19 περιπτώσεις, εργαζόμενοι προσέφυγαν στις οικείες Επιθεωρήσεις, προκειμένου να υποβληθούν μηνυτήριες αναφορές, οι οποίες διαβιβάστηκαν στα αστυνομικά τμήματα, ώστε να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.
Για τις εκκρεμείς περιπτώσεις, είναι σε εξέλιξη η επίλυση εργατικών διαφορών, ενώ συνεχίζονται οι σχετικοί έλεγχοι.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρομπότ κατέρρευσε από υπερκόπωση μετά από 20 ώρες δουλειάς
Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: 14 εκατομμύρια λιγότερες θέσεις απασχόλησης μέχρι το 2027
Μέχρι πότε ισχύουν οι χειμερινές εκπτώσεις - Ποιες οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων
01:00
Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαρτίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά ταμείο
00:30
Βέλγιο: Ο πρίγκιπας Λοράν λέει ότι συνάντησε δυο φορές τον Τζέφρι Έπστιν
23:59
Επιθεώρηση Εργασίας: Ιστορικό υψηλό, με 82.412 ελέγχους και 53,4 εκατ. ευρώ πρόστιμα το 2025
23:53