Κατέρρευσαν σοβάδες από την οροφή σε σχολική τάξη στα Τρίκαλα
Ένα νέο περιστατικό κατάρρευσης σοβάδων σημειώθηκε σε σχολική αίθουσα, αυτή τη φορά στο 2ο Γυμνάσιο Τρικάλων και από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκε κάποιος μαθητής ή δάσκαλος.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το trikalanews.gr, υποχώρησε μέρος του ταβανιού αίθουσας του σχολείου και ενώ υπήρχαν μέσα σε αυτή μαθητές και μαθήτριες. Ευτυχώς, στο σημείο κάτω από το οποίο κατέρρευσαν οι σοβάδες δεν βρισκόταν κάποιο παιδί.

Στο σχολείο έφτασε εσπευσμένα συνεργείο συνοδεία του αντιδημάρχου Παιδείας, ενώ την Πέμπτη (4/5) αναμένεται τα διενεργηθούν έλεγχοι σε κάθε αίθουσα, ώστε να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες ενέργειας προκειμένου ο χώρος να καταστεί ξανά ασφαλής.
Σημειώνεται ότι, στο 2ο Γυμνάσιο έχει εγκριθεί ως επιτακτική η αντισεισμική θωράκιση του κτηρίου λόγω παλαιότητας και φθορών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κατέρρευσαν σοβάδες σε σχολείο του Βόλου - Κινδύνευσε καθαρίστρια
Έπεσαν σωλήνες και σοβάδες στο 1ο Δημοτικό σχολείο Στυλίδας
Ο Λευτέρης Πετρούνιας έλαβε μέρος σε απρόσμενο σόου σε τσίρκο και καταχειροκροτήθηκε (vid)
17:23
Ενεργειακές διασυνδέσεις και υποδομές στην επενδυτική ατζέντα Ελλάδας - Σαουδικής Αραβίας
17:21
Κρήτη: Συμμορία ανηλίκων έκλεβε μοτοσυκλέτες στα Χανιά - 10 συλλήψεις, χειροπέδες και σε γονείς (pics&vids)
17:15
Αστεροειδή - γίγαντα που σπάει ρεκόρ περιστροφής εντόπισε ένα νέο αστεροσκοπείο στην «πρεμιέρα» του
17:10