Κατέρρευσαν σοβάδες από την οροφή σε σχολική τάξη στα Τρίκαλα
Ένα νέο περιστατικό κατάρρευσης σοβάδων σημειώθηκε σε σχολική αίθουσα, αυτή τη φορά στο 2ο Γυμνάσιο Τρικάλων και από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκε κάποιος μαθητής ή δάσκαλος.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το trikalanews.gr, υποχώρησε μέρος του ταβανιού αίθουσας του σχολείου και ενώ υπήρχαν μέσα σε αυτή μαθητές και μαθήτριες. Ευτυχώς, στο σημείο κάτω από το οποίο κατέρρευσαν οι σοβάδες δεν βρισκόταν κάποιο παιδί.

Στο σχολείο έφτασε εσπευσμένα συνεργείο συνοδεία του αντιδημάρχου Παιδείας, ενώ την Πέμπτη (4/5) αναμένεται τα διενεργηθούν έλεγχοι σε κάθε αίθουσα, ώστε να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες ενέργειας προκειμένου ο χώρος να καταστεί ξανά ασφαλής.
Σημειώνεται ότι, στο 2ο Γυμνάσιο έχει εγκριθεί ως επιτακτική η αντισεισμική θωράκιση του κτηρίου λόγω παλαιότητας και φθορών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κατέρρευσαν σοβάδες σε σχολείο του Βόλου - Κινδύνευσε καθαρίστρια
Έπεσαν σωλήνες και σοβάδες στο 1ο Δημοτικό σχολείο Στυλίδας
Αναχώρησε για Βενεζουέλα επίλεκτη ομάδα Ελλήνων διασωστών - Θα συνδράμουν με drone και sonar
15:29
Σαουδική Αραβία: Συνετρίβη ελικόπτερο που ανήκε στον πετρελαϊκό κολοσσό Aramco - 14 νεκροί
15:16
Γαλλία: Συντριβή αεροσκάφους με αλιξεπτωτιστές που θα έκαναν το πρώτο άλμα - Tουλάχιστον 11 νεκροί
14:58
Ροδόπη: Διασωληνωμένος 17χρονος που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του - Τον επανέφερε ναυαγοσώστης
14:55