ΕΛΛΑΔΑ

Άρτα: Αύριο η απολογία του πατέρα που ξέχασε το μωρό στο αμάξι - Το Σάββατο η κηδεία του βρέφους

Άρτα: Αύριο η απολογία του πατέρα που ξέχασε το μωρό στο αμάξι - Το Σάββατο η κηδεία του βρέφους
ΑΠΕ/ΜΠΕ

Αύριο Παρασκευή (12/5) απολογείται ο 37χρονος πατέρας ο οποίος ξέχασε το παιδί του στο αυτοκίνητο στην Άρτα, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Η κηδεία του 5,5 μηνών βρέφους θα γίνει μία μέρα μετά, δηλαδή το Σάββατο 13 Μαΐου, αφού προηγουμένως βαφτιστεί.

Εν τω μεταξύ, τόσο ο πατέρας του παιδιού όσο και η μητέρα του, βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση και νοσηλεύονται σε ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου. Ο πατέρας που του ασκήθηκε, την Τετάρτη 10/5, δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλειαυποστήριξε ότι, την ώρα που μετέφερε το παιδί στον παιδικό σταθμό, δέχτηκε τηλεφώνημα από τη δουλειά του και έφυγε βιαστικά χωρίς να αφήσει το μωρό στο σταθμό.

Το μωρό πρέπει να κοιμόταν, φαίνεται να υποστήριξε και δεν άκουσε καθόλου το κλάμα του, που πιθανότατα να λειτουργούσε θετικά και να επανέφερε στην μνήμη του 37χρονου την ύπαρξη του παιδιού στο αμάξι.

Και η 27χρονη μητέρα βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, σε ειδικό θάλαμο του νοσοκομείου, έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της αλλά και ψυχολόγους.

Το Σάββατο η κηδεία του μωρού

Στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου (13/5) αναμένεται να γίνει η κηδεία του άτυχου βρέφους, 5,5 μηνών, το οποίο προηγουμένως θα βαφτιστεί.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, το πόρισμα «έδειξε» ότι αιτία θανάτου του βρέφους ήταν το πνευμονικό οίδημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ