Θεσσαλονίκη: Πατέρας και γιος έκλεβαν εξοπλισμό κλιματιστικών από ταράτσες
Ανανεώθηκε:
Πατέρας και γιος ανέβαιναν σε ταράτσες κτιρίων στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, απ' όπου έκλεβαν εξοπλισμό κλιματιστικών μηχανημάτων από εταιρείες και οργανισμούς, ενώ φαίνεται πως είχαν «αδυναμία» και σε εργαλεία από εργοτάξια.
Η δράση τους αποκαλύφθηκε ύστερα από έρευνα της Ασφάλειας Καλαμαριάς, με τη λεία των κλοπιμαίων να ξεπερνάει τις 35.000 ευρώ.
Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν ένας 47χρονος και ο 16χρονος γιος του, και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Ένοπλη επίθεση στο Δορυφορικό Σταθμό Νεμέας - Μία σύλληψη
ΕΛΛΑΔΑ
Κέρκυρα: Συλλήψεις για παράβαση του ωραρίου μουσικής σε καταστήματα
ΚΟΣΜΟΣ
Μεγάλη επιχείρηση για το εντοπισμό του Αμερικανού πιλότου στο Ιράν - «Θα τον βρούμε αν θέλει ο Θεός» (vid)
14:35
ΚΟΣΜΟΣ
Το Ιράν επέτρεψε τη διέλευση πλοίων με απαραίτητα αγαθά μέσω των Στενών του Ορμούζ
14:28
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Σωστά έπραξε»: Το πρώτο σχόλιο κυβερνητικών στελεχών για την απόφαση Καραμανλή
14:18
ΕΛΛΑΔΑ
Περιστέρι: Ο μαυροφορεμένος άντρας πυροβόλησε πέντε φορές στον αέρα έξω από το γήπεδο - Πώς έγινε το περιστατικό μπροστά στα έντρομα παιδιά
14:15
ΚΟΣΜΟΣ