Τροχαίο με επτά τραυματίες στην Καβάλα μεταξύ των οποίων και ένα παιδί
Ανανεώθηκε:
Εφτά άτομα, μεταξύ τους κι ένα 7χρονο παιδί, τραυματίστηκαν σε τροχαίο που έγινε το πρωί της Τετάρτης (31/05) σε επαρχιακό δρόμο του δήμου Παγγαίου.
Πρόκειται για παράτυπους μετανάστες. Όλοι τους επέβαιναν σε επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο κινούταν σε δρόμο παράλληλο της εθνικής οδού Ελευθερούπολης- Σερρών, σε κατοικημένη περιοχή, στον Άγιο Χριστόφορο του δήμου Παγγαίου.
Εντοπίστηκαν από αστυνομικούς και στην προσπάθεια του οδηγού να διαφύγει, συγκρούστηκε με φορτηγό. Ο οδηγός τράπηκε σε φυγή ενώ οι τραυματισμένοι επιβάτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καβάλας.
Οι επτά επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου θα παραμείνουν για νοσηλεία στην χειρουργική κλινική. Δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία τους, ένα άτομο είναι λίγο πιο σοβαρά, ελαφρά τραυματισμένο είναι το επτάχρονο κορίτσι και η μητέρα της, που επέβαιναν στο όχημα.
Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: Πότε λήγει η προθεσμία για το πρόγραμμα κατάρτισης δικαιούχων ανέργων
03:00
Πότε τίθενται σε ισχύ οι αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
02:00
Ξεκινούν σήμερα Δευτέρα οι χειμερινές εκπτώσεις - Αναλυτικός οδηγός για τους καταναλωτές
01:00
Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου- Οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
00:30