Τροχαίο με επτά τραυματίες στην Καβάλα μεταξύ των οποίων και ένα παιδί
Ανανεώθηκε:
Εφτά άτομα, μεταξύ τους κι ένα 7χρονο παιδί, τραυματίστηκαν σε τροχαίο που έγινε το πρωί της Τετάρτης (31/05) σε επαρχιακό δρόμο του δήμου Παγγαίου.
Πρόκειται για παράτυπους μετανάστες. Όλοι τους επέβαιναν σε επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο κινούταν σε δρόμο παράλληλο της εθνικής οδού Ελευθερούπολης- Σερρών, σε κατοικημένη περιοχή, στον Άγιο Χριστόφορο του δήμου Παγγαίου.
Εντοπίστηκαν από αστυνομικούς και στην προσπάθεια του οδηγού να διαφύγει, συγκρούστηκε με φορτηγό. Ο οδηγός τράπηκε σε φυγή ενώ οι τραυματισμένοι επιβάτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καβάλας.
Οι επτά επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου θα παραμείνουν για νοσηλεία στην χειρουργική κλινική. Δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία τους, ένα άτομο είναι λίγο πιο σοβαρά, ελαφρά τραυματισμένο είναι το επτάχρονο κορίτσι και η μητέρα της, που επέβαιναν στο όχημα.
Πασχαλινό τραπέζι και ακρίβεια: Πόσο στοιχίζουν φέτος τα παραδοσιακά έθιμα (vid)
04:00
«Ανακαινίζω» - «Νταντάδες»: Τα ποσά και οι δικαιούχοι - Τι πρέπει να γνωρίζετε
03:00
«Κινούμαι Ηλεκτρικά»: Στα 66 εκατ. ευρώ ο προϋπολογισμός – Έως 30/9 οι αιτήσεις
02:00
Εορταστικό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσει η αγορά την περίοδο του Πάσχα
01:00