Κρήτη: Μαχαίρωσε τη σύντροφό του και προσπάθησε να βάλει φωτιά στο σπίτι
Ένας άνδρας το απόγευμα της Κυριακής 4/6 στο Ηράκλειο, μαχαίρωσε τη σύντροφό του και στη συνέχεια αποπειράθηκε πρώτα να βάλει φωτιά στο σπίτι τους και έπειτα να αυτοκτονήσει.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, το ζευγάρι λογομαχούσε έντονα στο μπαλκόνι του σπιτιού τους, και τότε ο άνδρας άρχισε να τη μαχαιρώενει.
Η άτυχη γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει και να μπει στην αυλή γειτονικού σπιτιού έχοντας χάσει μεγάλη ποσότητα αίματος.
Οι γείτονες ειδοποίησαν τις αρχές το ΕΚΑΒ και την πυροσβεστική καθώς ο άνδρας προσπάθησε να βάλει φωτιά στο σπίτι, και έπειτα αυτομαχαιρώθηκε στην κοιλιακή χώρα.
Τα δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, παρέλαβαν το ένα τη βαριά χτυπημένη γυναίκα, η οποία είχε τις αισθήσεις της, και το άλλο τον άνδρα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ηράκλειο: Αυτοκίνητο εμβόλισε περιπολικό - Νοσηλεύονται δύο αστυνομικοί
Συναγερμός στο αεροδρόμιο Ηρακλείου – Τι βρέθηκε σε βαλίτσα επιβάτη
Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων Youth Pass 2026 - Ποιες δαπάνες επιτρέπονται
01:00
Ο «χάρτης» πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 9 Απριλίου
00:30
Σύγχυση και αντιδράσεις για την ειδική άδεια παραμονής Γερμανών πολιτών στο εξωτερικό
23:59
ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ: Με κομμένη την ανάσα: Ο πλανήτης περιμένει την λήξη της προθεσμίας του Τραμπ στο Ιράν - Εκκλήσεις για παράταση
23:55