ΕΛΛΑΔΑ

Φλώρινα: Φίδι προκάλεσε αναστάτωση μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ

Φλώρινα: Φίδι προκάλεσε αναστάτωση μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ
PIXABAY

Μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Φλώρινας εντοπίστηκε ένα φίδιπροκαλώντας πανικό στους επιβάτες, μέχρι τη στιγμή που επενέβη η Πυροσβεστική. 

Συγκεκριμένα, ένα φίδι εντοπίστηκε μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Φλώρινας κατά τη διάρκεια του δρομολογίου Θεσσαλονίκη – Φλώρινα, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στους επιβάτες. Ο οδηγός αναγκάστηκε να επιστρέψει στον Σταθμό Μακεδονία, μέχρι τη στιγμή που επενέβη η Πυροσβεστική.

Πώς βρέθηκε το φίδι στο λεωφορείο

Σύμφωνα με το thestival.gr, λίγες ώρες νωρίτερα το συγκεκριμένο λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο Φλώρινα – Θεσσαλονίκη. Μία από τις επιβάτιδες κουβαλούσε μαζί το... κατοικίδιό της, ένα κοραλόφιδο.

Όταν το λεωφορείο έφτασε στη Θεσσαλονίκη, η γυναίκα αποβιβάστηκε χωρίς να πάρει μαζί το φίδι της. Καθώς το λεωφορείο ξεκίνησε το δρομολόγιο προς τη Φλώρινα, οι επιβάτες του συνειδητοποίησαν ότι μαζί τους ταξιδεύει ένα ερπετό.

Το όχημα επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική. Οι επιβάτες κατέβηκαν από το λεωφορείο και οι πυροσβέστες παρέμειναν εκεί μέχρι να φτάσει η ιδιοκτήτρια του κοραλόφιδου. Η περιπέτεια των επιβατών είχε αίσιο τέλος και η γυναίκα έφυγε με το αγαπημένο της ερπετό.

thestival.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ