ΕΛΛΑΔΑ

Κως: Σε εγκαταλελειμμένο σπίτι φέρεται να δολοφονήθηκε η Αναστάζια

Κως: Σε εγκαταλελειμμένο σπίτι φέρεται να δολοφονήθηκε η Αναστάζια
kosnews24.gr

Το άψυχο σώμα της 27χρονης Αναστάζια βρέθηκε σε χωράφι αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φέρεται να δολοφονήθηκε σε άλλο σημείο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το MEGA, η άτυχη κοπέλα φέρεται να δολοφονήθηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και στη συνέχεια ο δολοφόνος τη μετέφερε στο χωράφι όπου βρέθηκε η σορός της.

Ο δολοφόνος, φαίνεται πως παρέσυρε έξω από το σπίτι του την 27χρονη Αναστάζια με κάποια δικαιολογία και την κατεύθυνε σε αυτό το σημείο. Μάλιστα, η αστυνομία έχει συλλέξει από το συγκεκριμένο σπίτι ό,τι στοιχεία βρήκε, ένα παπούτσι, αποτσίγαρα και έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση.

Πάντως, από την αρχή στο κάδρο των ερευνών βρίσκεται και ο Πακιστανός συγκάτοικος του 32χρονου, που υποστήριξε πως η Αναστάζια δεν πήγε ποτέ στο σπίτι τους, κάτι που διαψεύδεται από κάμερα.

Άλλες πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι οι Αρχές που διερευνούν την υπόθεση, εξετάζουν την εμπλοκή κι άλλου ατόμου, το οποίο βρίσκεται στην Ασφάλεια της Κω και εξετάζεται.

Δεμένη χειροπόδαρα ήταν η Αναστάζια

Σύμφωνα με το OPEN, δίπλα στη σορό της 27χρονης Αναστάζια εντοπίστηκε και η ασημί τσάντα της ενώ η Πολωνή ήταν δεμένη χειροπόδαρα με τον δράστη ή τους δράστες να έχουν βάλει το πτώμα της σε δύο σακούλες.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στην τσάντα της Αναστάζια δεν υπήρχε ούτε το κινητό της τηλέφωνο αλλά ούτε και χρήματα με τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση να είναι πεπεισμένοι ότι αυτός που έκανε τη δολοφονία ή αυτοί τα αφαίρεσαν σκόπιμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ