Καλάβρυτα: Παράταση της ψηφοφορίας σε 4 εκλογικά κέντρα
Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία στην Πάτρα, με κεντρικούς δρόμους να πλημμυρίζουν και κατολισθήσεις να σημειώνονται στο οδικό δίκτυο.
Αποτέλεσμα ήταν αρκετός κόσμος να μην μπορέσει να μεταβεί στα εκλογικά κέντρα, με αποτέλεσμα να δοθεί παράταση σε 4 εκλογικά κέντρα.
Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ ο δρόμος για τα Καλάβρυτα έχει κλείσει, λόγω των κατολισθήσεων, ενώ η βροχόπτωση είναι σφοδρή και στην Πάτρα, με τους δρόμους να έχουν μετατραπεί σε «ποτάμια». Μάλιστα, έχουν ξηλωθεί τέντες και κεραμοσκεπές.
Ειδικότερα, στο χωριό Ελαιώνας έχει κοπεί και το ρεύμα, ενώ προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και στην Κλειτορία Καλαβρύτων, με την Πυροσβεστική να δέχεται διαρκώς κλήσεις για βοήθεια.
Ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας κ. Μπονάνος εκτιμά ότι τα συνεργεία της περιφέρειας θα χρειαστούν περίπου 20 λεπτά για να μεταβούν στην περιοχή και να αποκαταστήσουν τη βλάβη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εκλογές 2023: Ψήφισε μετά από μνημόσυνο και κέρασε κόλλυβα τη δικαστική αντιπρόσωπο
Εκλογές 2023: Ξεπουλάνε οι τούρτες με τα πρόσωπα των… πολιτικών αρχηγών
Βέροια: Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε ηλικιωμένη μετά από πυρκαγιά σε μονοκατοικία
23:47
«Ο Ντράγκι θα ήταν κατάλληλος ως ειδικός απεσταλμένος της ΕΕ στην Ουκρανία», λέει Ιταλός υφυπουργός
23:35
Γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ: «Ο εφιάλτης των Ιρανών σύντομα θα τελειώσει»
23:23
Οι ΗΠΑ εξαπέλυσαν βομβαρδισμούς κατά θέσεων του Ισλαμικού Κράτους σε όλη την Συρία
23:10