Καλάβρυτα: Παράταση της ψηφοφορίας σε 4 εκλογικά κέντρα
Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία στην Πάτρα, με κεντρικούς δρόμους να πλημμυρίζουν και κατολισθήσεις να σημειώνονται στο οδικό δίκτυο.
Αποτέλεσμα ήταν αρκετός κόσμος να μην μπορέσει να μεταβεί στα εκλογικά κέντρα, με αποτέλεσμα να δοθεί παράταση σε 4 εκλογικά κέντρα.
Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ ο δρόμος για τα Καλάβρυτα έχει κλείσει, λόγω των κατολισθήσεων, ενώ η βροχόπτωση είναι σφοδρή και στην Πάτρα, με τους δρόμους να έχουν μετατραπεί σε «ποτάμια». Μάλιστα, έχουν ξηλωθεί τέντες και κεραμοσκεπές.
Ειδικότερα, στο χωριό Ελαιώνας έχει κοπεί και το ρεύμα, ενώ προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και στην Κλειτορία Καλαβρύτων, με την Πυροσβεστική να δέχεται διαρκώς κλήσεις για βοήθεια.
Ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας κ. Μπονάνος εκτιμά ότι τα συνεργεία της περιφέρειας θα χρειαστούν περίπου 20 λεπτά για να μεταβούν στην περιοχή και να αποκαταστήσουν τη βλάβη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εκλογές 2023: Ψήφισε μετά από μνημόσυνο και κέρασε κόλλυβα τη δικαστική αντιπρόσωπο
Εκλογές 2023: Ξεπουλάνε οι τούρτες με τα πρόσωπα των… πολιτικών αρχηγών
Πότε αναμένεται να καταβληθεί η έκτακτη οικονομική ενίσχυση των 150 ευρώ ανά παιδί
01:00
Ανακαίνιση Κατοικίας: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τις βεβαιώσεις επιλεξιμότητας
00:30
Πρόταση για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων θα φέρει το ισραηλινό ΥΠΕΞ
23:57
Βενεζουέλα: Εφιάλτης δίχως τέλος και μάχη με το χρόνο στα συντρίμμια- Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών
23:48