ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό: Ενώπιον του ανακριτή ακόμη τέσσερις ύποπτοι

Υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό: Ενώπιον του ανακριτή ακόμη τέσσερις ύποπτοι
Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ / INTIME

Απολογούνται σήμερα, Τρίτη 27/06 για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό ακόμη τέσσερις κατηγορούμενοι με τον κατάλογο των υπόπτων να μην έχει τελειωμό, όσο η ανήλικη καταθέτει για νέα πρόσωπα στη δυσώδη αυτή υπόθεση.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ και οι τέσσερις συλληφθέντες έχουν οδηγηθεί από νωρίς το πρωί ενώπιον του δέκατου τέταρτου τακτικού ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν για γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής με την ανήλικη.

Πρόκειται για έναν 43χρονο ιδιωτικό υπάλληλο με καταγωγή από το Πακιστάν, έναν 46χρονο ομοεθνή του, ιδιοκτήτη καταστήματος κινητής τηλεφωνίας, έναν 63χρονο, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν έχει συλληφθεί και κατηγορηθεί για απόπειρα αποπλάνησης ενός ανήλικου κοριτσιού στην περιοχή της Ομόνοιας και έναν 82χρονο συνταξιούχο δημοτικό υπάλληλο, ο οποίος φέρεται να είναι από τη γειτονιά της ανήλικης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και οι τέσσερις ύποπτοι αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να απολογηθούν οι άλλοι δύο συλληφθέντες, οι οποίοι οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή το Σάββατο και πήραν προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Συνολικά μέχρι τώρα 36 άτομα έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη για την υπόθεση μαστροπείας και σεξουαλικής κακοποίησης της ανήλικης κοπέλας που έχει καταγγείλει ότι έχει δεχθεί απειλές μετά την κατάθεση της στην αστυνομία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ