ΕΛΛΑΔΑ

Κολωνός: Προφυλακιστέος ο ένας εκ των τεσσάρων για τον βιασμό της 12χρονης

Κολωνός: Προφυλακιστέος ο ένας εκ των τεσσάρων για τον βιασμό της 12χρονης
Eurokinissi / Αρχείο

Προσωρινά κρατούμενο έκρινε ανακριτής και εισαγγελέας μετά την απολογία του τον έναν από τους 4 νέους κατηγορούμενους για τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης από τον Κολωνό. Πρόκειται για έναν 46χρονο από το Πακιστάν, ιδιοκτήτη καταστήματος κινητής τηλεφωνίας.

Στους υπόλοιπους τρεις επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ Στον 43χρονο υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων από το Πακιστάν, επιβλήθηκε ο όρος της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο ΑΤ, στον 63χρονο που πρόσφατα συνελήφθη για απόπειρα αποπλάνησης ενός ανηλίκου κοριτσιού στην Ομόνοια, επιβλήθηκαν οι όροι της εμφάνισης δυο φορές το μήνα στο ΑΤ και η απαγόρευση επικοινωνίας με το παιδί και στον 82χρονο από τη γειτονιά της 12χρονης, επίσης η απαγόρευση επικοινωνίας με την ανήλικη.

Όλοι αρνήθηκαν την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής. Ειδικότερα, ο 63χρονος ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε πλησίασε την ανήλικη με το αυτοκίνητό του, όπως κατηγορείται, καθώς, όπως υποστήριξε, το όχημα που αναφέρει η 12χρονη στην 7η κατά σειρά κατάθεση της, αγοράστηκε από τον ίδιο, μήνες μετά τη φερόμενη σεξουαλική κακοποίηση. Ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή ότι δε γνωρίζει ούτε την ανήλικη, ούτε τον προφυλακισμένο για μαστροπεία και βιασμό, Ηλία Μίχο.

Ο 43χρονος Πακιστανός αρνείται ότι προέβη σε σεξουαλικές πράξεις με το κορίτσι, μέσα στο χώρο του βενζινάδικου, όπου εργαζόταν, κατά τις βραδινές ώρες. Όπως φέρεται να ανέφερε, απολογούμενος, επί πολλά χρόνια εργαζόταν στη συγκεκριμένη επιχείρηση μόνο το πρωί. Το πρατήριο υγρών καυσίμων δε διαθέτει κάμερες ασφαλείας, όπως υποστηρίζει η ανήλικη, ενώ ο ίδιος διαμένει μόνος ακριβώς απέναντι από το βενζινάδικο.

Από την πλευρά του, ο 46χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος κινητής τηλεφωνίας, πατέρας δυο παιδιών δηλώνει ότι η ανήλικη έχει μπερδέψει την επιχείρησή του με άλλη και ότι ο ίδιος δραστηριοποιείται επαγγελματικά 20 χρόνια στην περιοχή.

Τέλος, ο υπερήλικας κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι το κορίτσι περιστασιακά τον βοηθούσε με τις σακούλες από τις αγορές στο σούπερ μάρκετ. Ο ίδιος, αν και διαμένει στη γειτονιά της ανήλικης, αρνείται ότι γνωρίζει τον Ηλία Μίχο. Τους ισχυρισμούς του επιβεβαίωσε η σύζυγός του, καταθέτοντας ως μάρτυρας στον ανακριτή.

Ακόμη δυο συλληφθέντες απολογούνται αύριο στον ανακριτή. Πρόκειται για έναν 43χρονο Αλβανό και έναν 32χρονο από το Πακιστάν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ