Συλλυπητήριο μήνυμα Κικίλια για την απώλεια του πυροσβέστη εν ώρα καθήκοντος
Την βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του πυροσβέστη Θωμά Παπαμάρκου, που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος, εξέφρασε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, σε συλλυπητήριο μήνυμά του.
Συγκεκριμένα ο κ. Κικίλιας αναφέρει:
«Εκφράζω την βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια του πυροσβέστη Θωμά Παπαμάρκου που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος. Η σκέψη μου και η σκέψη όλων μας στην οικογένειά του. Τα θερμά μου συλλυπητήρια».
Ο 40χρονος πυροσβέστης έχασε τη ζωή του ενώ προσπαθούσε με συναδέλφους του να σβήσει φωτιά που έσπασε στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.
Παρά το γεγονός ότι το ΕΚΑΒ μετέβη στο σημείο άμεσα, ξεκινώντας αμέσως ΚΑΡΠΑ προκειμένου να τον επαναφέρουν στη ζωή, οι προσπάθειές τους ήταν μάταιες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νεκρός πυροσβέστης εν ώρα καθήκοντος στη Θεσσαλονίκη
Νέα υπερσύγχρονη συσκευή μεταφοράς καρδιάς ενισχύει τις μεταμοσχεύσεις στο Ωνάσειο Νοσοκομείο
10:43
Βουλή: Την Τετάρτη στη Βουλή η πρόταση του πρωθυπουργού για σύσταση διακομματικής για τα αγροτικά
10:42
Λαμπρή υποδοχή της φρεγάτας «Κίμων» - Εντυπωσιακοί σχηματισμοί στον Σαρωνικό για την υποδοχή (pics&vids)
10:37
Αυστραλία: Ξαφνικές πλημμύρες στη Βικτώρια - Αυτοκίνητα παρασύρθηκαν στη θάλασσα (vids)
10:31