Τραγωδία στη Νέα Μάκρη: 10χρονο παιδί πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου
Μετά τον χαμό του 6χρονου παιδιού σε παραλία στο Καβούρι, νέα τραγωδία συγκλονίζει τη χώρα, αυτή τη φορά στη Νέα Μάκρη, όπου μία 10χρονη ανασύρθηκε από πισίνα ξενοδοχείου χωρίς τις αισθήσεις της.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, το παιδί ανασύρθηκε από πισίνα του ξενοδοχείου όπου έκανε μπάνιο και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε να έχει χάσει τις αισθήσεις του.
Στο σημείο υπήρχε ιδιώτης γιατρός, ο οποίος έκανε ήδη ΚΑΡΠΑ στο παιδί όταν έφτασε το ΕΚΑΒ, αλλά η μικρή δεν ανταποκρινόταν.
Άμεσα το παιδί μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης, όπου και διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρό.
Στο σημείο μετέβη πλήρωμα της άμεσης δράσης προκειμένου να γίνει έρευνα για το αν υπήρχε ναυαγοσώστης στην πισίνα του ξενοδοχείου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φάληρο: Άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από την παραλία δίπλα στο ΣΕΦ
Τραγωδία στο Καβούρι: Δραματικές προσπάθειες ανάνηψης του 6χρονου που πνίγηκε στη θάλασσα
ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται γλυκίσματα που περιέχουν μουσκιμόλη - Mη ασφαλή για κατανάλωση
14:59
Γαλλία: Πρώην εκπαιδευτικός κατηγορείται για δεκάδες βιασμούς ανηλίκων - Αναζητούνται μάρτυρες
14:53
Το Fast Iteration ως Στρατηγική: Πώς δομείται η Agentic AI σε έναν κόσμο που αλλάζει διαρκώς
14:43
Τασούλας σε Γενικό Γραμματέα Συμβουλίου Ευρώπης: Αναγκαίος ο απαρέγκλιτος σεβασμός του διεθνούς δικαίου
14:41