Μαρουσάκης: Πώς θα εξελιχθούν οι άνεμοι τις επόμενες ώρες - Πού υπάρχει ανησυχία
Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες θα δώσουν οι Αρχές για τον περιορισμό των πύρινων μετώπων σε Σαρωνίδα, Λουτράκι και Δερβενοχώρια από τη στιγμή που σταμάτησαν να επιχειρούν τα εναέρια μέσα.
Την ίδια ώρα, μεγάλη ανησυχία επικρατεί για το πώς θα εξελιχθούν οι άνεμοι τις επόμενες ώρες, καθώς υπάρχουν συνεχείς αναζωπυρώσεις στη Σαρωνίδα.
«Τις βραδινές ώρες θα υπάρξει σταδιακή εξασθένιση των ανέμων στα δυτικά τμήματα. Στην περιοχή του Λουτρακίου δεν θα ξεπερνούν τα 4 μποφόρ. Στη Σαρωνίδα οι άνεμοι θα φτάνουν τοπικά τα 4 έως και τα 5 μποφόρ μέσα στη νύχτα» ανέφερε ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.
Παράλληλα, ο κ. Μαρουσάκης επισήμανε ότι «χρειάζεται προσοχή τις πρώτες πρωινές ώρες αύριο Τρίτη, διότι καθώς θα ανεβαίνει η θερμοκρασία θα ενισχυθούν οι βοριάδες κοντά στα 7 μποφόρ», ενώ τόνισε πως «θα είναι δύσκολη η αυριανή μέρα για όλες τις περιοχές σε Λουτράκι, Σαρωνίδα και Δερβενοχώρια».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φωτιά στον Κουβαρά: Συνεχείς αναζωπυρώσεις στη Σαρωνίδα - Η κατάσταση σε Ανάβυσσο και Λαγονήσι
Αυστρία: Νεκρός 13χρονος που παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα σε χιονοδρομικό κέντρο στις Άλπεις
21:12
Πετρούπολη: Συνελήφθη 31χρονος που προσπάθησε να βιάσει και λήστεψε 13χρονη σε στάση λεωφορείου
21:00
Οι ΗΠΑ παρέδωσαν στρατιωτικό υλικό στη Νιγηρία για να βοηθήσουν στον αγώνα κατά των τζιχαντιστών
20:48
Η Βρετανία εγκαινίασε έναν λογαριασμό στο TikTok με βίντεο απελάσεων μεταναστών
20:36