Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος: Η κληρονομιά της Μαριάννας Βαρδινογιάννη θα συνεχίσει να ζει
Συλλυπητήριο μήνυμα έστειλε ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος για τον θάνατο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, που έφυγε από τη ζωή σήμερα Δευτέρα (24/07), κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για μια «πολύτιμη φίλη» και «ακούραστη υπέρμαχο των δικαιωμάτων των παιδιών».
Ειδικότερα, ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, κάνει λόγο για μια «αφοσιωμένη και ακούραστη γυναίκα» που αφήνει μια κληρονομιά που θα συνεχίσει να ζει.
«Στην αγκαλιά του Κυρίου μας βρήκε ανάπαυση η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, μια πολύτιμη φίλη» αναφέρει στην ανάρτησή του.
«Ακούραστη υπέρμαχος των δικαιωμάτων των παιδιών, αφοσιωμένη πρόεδρος της Ελπίδας, του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο, η κληρονομιά της θα συνεχίσει να ζει. Είθε να βρει αιώνια ανάπαυση στη βασιλεία Του», καταλήγει.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πέθανε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη
Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά την πρέσβειρα της UNESCO
Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις μελών συμμορίας για απάτες με τη χρήση εφαρμογής σε κινητό - Δικογραφία σε βάρος λογιστή
11:53
ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ναι» από την Επιτροπή Δεοντολογίας στην άρση ασυλίας των «11» της ΝΔ
11:45
Σύγκρουση τρένου υψηλής ταχύτητας με φορτηγό στη Γαλλία: Νεκρός ο οδηγός - Πάνω από 20 τραυματίες (pics)
11:41
Μεταφορικό ισοδύναμο: Ξεκίνησε η καταβολή 22,6 εκατ. ευρώ προς κατοίκους των νησιών
11:34