Δήμος Βόλου: Χώροι φιλοξενίας για τη διανυκτέρευση όσων εκκένωσαν τα σπίτια τους, λόγω των πυρκαγιών
Ανανεώθηκε:
Ο Δήμος Βόλου ανακοίνωσε πως ανοίγει τον Εκθεσιακό Πολυχώρο για την άμεση και πρακτική αντιμετώπιση των αναγκών των κατοίκων, που υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.
Οσοι το επιθυμούν μπορούν να διανυκτερεύσουν στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, με πλήρη κλιματισμό, ενώ έχει ληφθεί μέριμνα και για την διατροφή τους και την παροχή νερού, ενώ παράλληλα έχουν επιταχθεί δύο λεωφορεία για την μετακίνησή τους, αναφέρει η ανακοίνωση.
Μεγάλα προβλήματα έχουν δημιουργηθεί από το μεσημέρι σήμερα, Τετάρτη, 26/7, καθώς ξέσπασαν πυρκαγιές σε πολλά σημεία μεταξύ Βόλου και Βελεστίνου που οδήγησαν σε εκκενώσεις οικισμών, αφήνοντας δεκάδες πολίτες στο δρόμο.
Επίσης για κάθε βοήθεια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθ' όλη τη διάρκεια του 24ωρου με το γραφείο του Δημάρχου Αχιλλέα Μπέου στα τηλέφωνα 2421350-173 και -174, ενώ σε πλήρη ετοιμότητα παραμένουν οι αντιδήμαρχοι και όλες οι δημοτικές υπηρεσίες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φωτιά στη Μαγνησία: «Απομακρυνθείτε υπάρχουν δεξαμενές προπανίου», λέει ο δήμαρχος Βόλου
Φωτιά στο Βόλο - Μήνυμα για εκκένωση σε Διμήνι, Παλιούρι και ΒΙΠΕ - Μέτωπο και στον Αλμυρό
Φωτιά στις Γλαφυρές Βόλου στο πεδίο βολής του Στρατού - Εκρήξεις από τα βλήματα
Μετρό Θεσσαλονίκης: Ξανά στις ράγες τη Δευτέρα (8/12) - Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος δοκιμών
18:58
Δικαστήρια Ευελπίδων: Πέθανε 84χρονος που δικαζόταν για ενδοοικογενειακή βία
18:51
Αγρότες: Άνοιξαν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στο τελωνείο του Προμαχώνα
18:42
Ανδραβίδα: Θρίλερ με αυτοκίνητο που βρέθηκε σε κανάλι - Οι αρχές αναζητούν τους επιβαίνοντες
18:33