Αδειάζει η Αθήνα, γεμίζουν τα νησιά - Η μεγαλύτερη έξοδος εκδρομέων των τελευταίων ετών
Ανανεώθηκε:
Κορυφώνεται η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου με την κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά να είναι αυξημένη και τα πλοία να αναχωρούν με πληρότητες που αγγίζουν το 100%.
Αντίστοιχη είναι η εικόνα και στον σταθμό των ΚΤΕΛ στον Κηφισό, ενώ αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στις εξόδους των εθνικών οδών χωρίς ωστόσο να καταγράφονται ιδιαίτερα προβλήματα.
Για σήμερα Κυριακή (30/07), σύμφωνα με την ΕΡΤ, είναι προγραμματισμένα 23 δρομολόγια με τα οποία αναμένεται να αναχωρήσουν περισσότεροι από 24.000 επιβάτες, ενώ χθες Σάββατο (29/07) έφυγαν 24 πλοία από το λιμάνι του Πειραιά μεταφέροντας περισσότερους από 27.000 επιβάτες.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι ταξιδιώτες επιλέγουν τις πόλεις Αχαΐα, Κορινθία και Μεσσηνία, ενώ καταγράφεται μεγάλη ζήτηση και για τη Λευκάδα. Μάλιστα, τα στοιχεία δείχνουν ότι το κύμα της εξόδου θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα των τελευταίων ετών, ενώ τις επόμενες ημέρες η κίνηση στα νησιά αναμένεται να κορυφωθεί.
Δείτε φωτογραφίες:
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Το νέο τοπίο των διακοπών – Αλλάζουν οι συνήθειες των τουριστών
Καιρός: Συννεφιά, βροχές και ενισχυμένοι άνεμοι - Μικρή πτώση της θερμοκρασίας
07:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (17 Μαρτίου)
06:30
Φορολογικές δηλώσεις 2026: Άρχισε η υποβολή τους- Οδηγίες για δήλωση εισοδημάτων από ακίνητα στο Ε2
06:00
Μόνιμες προσλήψεις στο ΕΣΥ: Λήγει αύριο η προθεσμία για υποβολή αιτήσεων
05:00