Τραγωδία στην Κρήτη: 42χρονος κρεμάστηκε στην αποθήκη του σπιτιού του
Ένα αποτρόπαιο θέαμα αντίκρυσε η γυναίκα ενός 42χρονου άνδρα, όταν τον βρήκε κρεμασμένο στην αποθήκη του σπιτιού τους στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Όπως μεταδίδει το cretapost.gr, όλα συνέβησαν το μεσημέρι του Σαββάτου (29/7), σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου όταν ο άνδρας πήρε ένα κομμάτι σκοινί και έφτιαξε θηλιά, βάζοντας τέλος στη ζωή του.
Μόλις αντίκρυσε το άψυχο σώμα η γυναίκα του ειδοποίησε τις αρχές, σε κατάσταση σοκ.
Στο σπίτι έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως ήταν ήδη αργά. Οι διασώστες δεν μπόρεσαν να του προσφέρουν κάποια βοήθεια.
Οι αστυνομικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικές ενέργειας, ενώ πληροφορίες από την τοπική κοινωνία αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ηράκλειο Κρήτης: «Βουτιά θανάτου» σε γκρεμό για 55χρονο οδηγό
Κρήτη: Δύο συλλήψεις στο Ηράκλειο για οπαδική βία – Ψάχνουν άλλους επτά
Ηράκλειο Κρήτης: Λιμενικοί διέσωσαν 21χρονη που έπεσε στη θάλασσα για να αυτοκτονήσει
Ενώπιον του Κογκρέσου Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον στη «σκιά» του σκανδάλου Επστάιν
09:40
Μεγάλη φωτιά σε εμπορικό κέντρο στην Τεχεράνη (pics&vids)
09:39
Μπαράζ ρωσικών πληγμάτων στην Ουκρανία - Η Μόσχα επιτέθηκε με 500 drones και 60 πυραύλους (vid)
09:33
Τρία αναπάντητα ερωτήματα για την δολοφονία του 27χρονου στη Ν. Πέραμο - Το οικονομικό κίνητρο στο «κάδρο»
09:32