Καλοκαιρινές διακοπές: Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων
Ανανεώθηκε:
Μαζική είναι η έξοδος των παραθεριστών στα ελληνικά νησιά από το λιμάνι του Πειραιά, ήδη από το πρωί της Παρασκευής (4/8), με χιλιάδες κόσμου να προσμένει τις καλοκαιρινές του διακοπές.
Με πληρότητες που αγγίζουν το 100% φεύγουν από το κλεινόν άστυ τόσο οι Αθηναίοι, και κυρίως νέοι και νέες, όσο και οι τουρίστες και οι τουρίστριες.
Περισσότεροι από 2.500 αναμένεται να αναχωρήσουν την Παρασκευή (4/8) μόνο από το λιμάνι του Πειραιά, στο οποίο εξυπηρετούν 23 πλοία.
Εξαιτίας της μεγάλης προσέλευσης κόσμου στο λιμάνι, σχηματίζονται ουρές χιλιομέτρων στους δρόμους που κατευθύνονται προς Πειραιά.
Να σημειωθεί πως, ακόμη και όσοι προσέρχονται στο λιμάνι την τελευταία στιγμή, καταφέρνουν να βρουν εισιτήρια.
Υπενθυμίζεται ότι, μόλις τον Ιούλιο ξεπέρασαν τα δύο εκατομμύρια οι επιβάτες (2.022.461) που μετακινήθηκαν από και προς τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, καταγράφοντας αύξηση 7,85% σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα πέρυσι.
Εξ αυτών, το 1,5 εκατ. ήταν από και προς το λιμάνι του Πειραιά.
Ντάφης στο CNN Greece: «Πραγματικότητα, όχι μελλοντική πρόβλεψη η μείωση των χιονιών στην Ελλάδα»
07:50
Δήμαρχος Άη Στράτη στο CNN Greece: Οι καρκινοπαθείς δεν είμαστε ανίκανοι - Τίποτα δεν είναι δεδομένο
07:46
«Χειρόφρενο» τραβούν από σήμερα οι οδηγοί ταξί - Έρχονται επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες
07:40
Η Βενεζουέλα έτοιμη για «νέα ατζέντα» με την Ευρωπαϊκή Ένωση
07:37