ΕΛΛΑΔΑ

Οδηγός ασθενοφόρου για τον Μιχάλη:«Τον είδα λιπόθυμο, είχε χάσει όλο του το αίμα»

Οδηγός ασθενοφόρου για τον Μιχάλη:«Τον είδα λιπόθυμο, είχε χάσει όλο του το αίμα»
Συγκλονιστική η μαρτυρία του οδηγού του ασθενοφόρου που μετέφερε τον 29χρονο Μιχάλη (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συγκλονίζει η μαρτυρία του οδηγού του ασθενοφόρου που μετέφερε τον τραυματισμένο θανάσιμα 29χρονο Μιχάλη Κατσούρη στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια στο νοσοκομείο

«Εγώ πήγαινα να σχολάσω εκείνη την ώρα, είχα αφήσει τον συνάδελφο πιο πριν κοντά στο σπίτι του γιατί το πάρκινγκ της εταιρίας είναι λίγο πιο πάνω από το γήπεδο. Πήγα να αφήσω και το ασθενοφόρο για να φύγω για το σπίτι μου. Εκεί στη Δεκελείας με σταματήσαν κάτι μηχανάκια και μου είπαν ότι έχει γίνει κάποια συμπλοκή με μαχαιρώματα», είπε μιλώντας στο Star.

«Πήγα στο σημείο που βρισκόταν το άτυχο παλικάρι, το είδα λιπόθυμο. Συγνώμη για το τρέμουλο, τον είδα λιπόθυμο, είχε χάσει αρκετό αίμα, σχεδόν όλο το αίμα. Πρώτη κίνηση να τον βάλουμε στο φορείο και στη συνέχεια να φύγουμε γρήγορα για τον Ερυθρό Σταυρό», δήλωσε αρχικά ο οδηγός του ασθενοφόρου και πρόσθεσε:

«Ήμουν μπροστά, οδηγούσα, πήγαινα γκαζωμένος. Δεν μπορούσα να ξέρω τι γίνεται πίσω. Μου είπαν τα παιδιά “Τον έχουν μαχαιρώσει, γρήγορα πάρτε τον για το νοσοκομείο”. Αυτό άκουγα συνέχεια… Όταν φτάσαμε στο νοσοκομείο ανέλαβαν μετά οι γιατροί», κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ