ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Φιλαδέλφεια: Καρέ - καρέ οι τελευταίες στιγμές του 29χρονου Μιχάλη μετά την επίθεση

Νέα Φιλαδέλφεια: Καρέ - καρέ οι τελευταίες στιγμές του 29χρονου Μιχάλη μετά την επίθεση

Το CNN Greece φέρνει στη δημοσιότητα οπτικό υλικό που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ. από την καταδρομική επίθεση των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όπου αποκαλύπτονται οι τελευταίες στιγμές του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή. 

Βάσει του εν λόγω οπτικού υλικού οι Αρχές αναζητούν τον δολοφόνο του Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος έπεσε νεκρός το βράδυ της Δευτέρας (7/08) έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, μετά την επίθεση των Κροατών χούλιγκαν.

Μεταξύ άλλων, σε ένα αποκαλυπτικό στιγμιότυπο από την κάμερα ασφαλείας του περιπτέρου μπροστά από το οποίο κατέληξε ο Μιχάλης Κατσουρής, φαίνεται αιμόφυρτος ο 29χρονος.

Σημειώνεται ότι λίγα μόλις λεπτά μετά την επίθεση, ο Μιχάλης καταρρέει από ακατάσχετη αιμορραγία, ενώ στο οπτικό υλικό φαίνεται ένα άγνωστο άτομο μαζί του το οποίο προσπαθεί να τον κρατήσει όρθιο.

«Σύμφωνα με όσα κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του περιπτέρου, ο οπαδός της ΑΕΚ παρουσιάζεται να κινείται τραυματισμένος μπροστά από το περίπτερο λίγα λεπτά μετά τις 23:08, φορώντας μπλούζα σιέλ χρώματος, σκουρόχρωμη βερμούδα, κουκούλα τύπου full face, μαύρα αθλητικά παπούτσια και μαύρα γάντια, ενώ εκείνος κρατά και κράνος με ρίγες ανοιχτού πράσινου χρώματος», σημειώνεται σε έγγραφα των Αρχών.

Παράλληλα, κάμερα του γηπέδου κατέγραψε στις 23:05 τους οπαδούς της ΑΕΚ, μεταξύ των οποίων και το θύμα, να κινούνται προς το σημείο συμπλοκής που βρίσκονταν οι Κροάτες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ