Προφυλακιστέος ο 45χρονος για τον εμπρησμό στον Αυλώνα - Με κατηγορία κακουργήματος
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 45χρονος που κατηγορείται για εμπρησμό από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος στην περιοχή του Αυλώνα.
Ο ανακριτής ωστόσο έδωσε εντολή να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει ψυχολογικά προβλήματα, όπως ισχυρίζεται.
Όπως δήλωσε ο συνήγορος του Κωνσταντίνος Γώγος, ο εντολέας του αρνήθηκε όσα του αποδίδονται σημειώνοντας πως δεν υπάρχει βίντεο που να τον δείχνει να βάζει φωτιά.
Σε περίπτωση πάντως που η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη διαπιστώσει ότι ο κατηγορούμενος πάσχει από κάποια ψυχική νόσο, σύμφωνα με τον κ. Γώγο, ο κατηγορούμενος θα κρατηθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού. Επίσης σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του δεν υπάρχει βίντεο που να τον δείχνει να βάζει φωτιά.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Άρειος Πάγος: Επείγουσα έρευνα για τις «γαϊδουροδρομίες» στην Κώμη Μυτιλήνης
Η Τζάνετ Τζάκσον αρνήθηκε να απεικονιστεί στην ταινία Michael - Πάρις Τζάκσον: «Πολλές ανακρίβειες»
13:30
Περίπου 20 σχολεία έκλεισαν σήμερα στη Σουηδία έπειτα από απειλές που έλαβε η αστυνομία
13:26
LIVE: Υπό κατάληψη δύο πλοία στα Στενά του Ορμούζ από το Ιράν - Μεταξύ αυτών και το ελληνόκτητο «Epaminondas»
13:20
Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου Μάριου από «αδέσποτη» σφαίρα στο Μενίδι - Τι κατέθεσαν οι μάρτυρες
13:18