Έβρος: Διακινητές «πανηγυρίζουν» στα social ενώ οδηγούν μετανάστες μέσα από τα καμένα
Απίστευτο είναι το θράσος των διακινητών στον Έβρο οι οποίοι συνεχίζουν όχι μόνο να φέρνουν στην Ελλάδα μετανάστες, ακόμη και μέσα από τα καμένα, αλλά δεν υπερηφανεύονται για τη δράση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Σε βίντεο που παρουσίασε το OPEN, διακινητές ανεβάζουν βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το «κατόρθωμά» τους, να περνάνε, δηλαδή, τους μετανάστες σε ελληνικό έδαφος, μέσα από τις στάχτες ενώ αναρτούν και αναλυτικούς χάρτες των σημείων από τα οποία κινούνται παράνομα.
Σημειώνεται ότι ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός όταν είχε αναφερθεί την περασμένη εβδομάδα στον θάνατο των μεταναστών στο δάσος της Δαδιάς, είχε εξηγήσει ότι οι σοροί εντοπίστηκαν στα περάσματα που χρησιμοποιούν οι διακινητές μεταναστών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μεταναστευτικό: Τέσσερις νέες συλλήψεις διακινητών σε Έβρο και Ροδόπη
Λιμενικό: Περισυνέλεξε 203 μετανάστες σε Μυτιλήνη, Σέριφο και Σάμο
Κομοτηνή: Συνελήφθησαν επτά διακινητές για προώθηση μεταναστών σε Έβρο και Ροδόπη
ΗΠΑ: Ερωτήματα για την επίθεση στο πανεπιστήμιο Μπράουν - Ο δράστης δολοφόνησε και καθηγητή του ΜΙΤ
22:24
Κρήτη: Νέο κύμα αφίξεων μεταναστών - Πάνω απο 120 μέσα σε λίγες ώρες (vid)
22:12
Συντονισμένα χτυπήματα κατά των ναρκωτικών στην Αττική και στο λιμάνι του Πειραιά από το Λιμενικό
22:00
Ο πρόεδρος της Αργεντινής χαιρετίζει την «πίεση των ΗΠΑ» στη Βενεζουέλα
21:48