Κακοκαιρία Daniel: Διακοπή σιδηροδρομικών δρομολογίων Λάρισα-Βόλου λόγω ακραίων φαινομένων
Ανανεώθηκε:
Έντονα είναι τα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν από τη Δευτέρα (5/9) σε διάφορες περιοχές της χώρας μας εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel που θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη το βράδυ (6/9). Η κακοκαιρία «χτύπησε» και το Βόλο με αποτέλεσμα να διακοπούν τα σιδηροδρομικά δρομολόγια Λάρισα -Βόλος- Λάρισα.
Σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train, τα δρομολόγια στη σιδηροδρομική γραμμή Λάρισα -Βόλος -Λάρισα δεν πραγματοποιούνται, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων.
Από χθες στο Βόλο επικρατούν έντονα καιρικά φαινόμενα με αποτέλεσμα να έχουν πλημμυρίσει δρόμοι και ισόγεια σπιτιών και καταστημάτων. Οι κάτοικοι του Βόλου είναι εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους και δεν μπορούν να μετακινηθούν ενώ με κουβάδες βγάζουν τα νερά από τα σπίτια τους.
Όπως μετέδωσε το OPEN, αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν στην περιφερειακή οδό του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Οι οδηγοί εγκατέλειψαν τα οχήματά τους τα οποία έχουν περικυκλωθεί από το νερό, ενώ χρειάστηκε και η επέμβαση της Πυροσβεστικής για απεγκλωβισμό.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Kακοκαιρία Daniel: Πάνω από 7.000 κεραυνοί και 103 χιλιοστά βροχής στη Ζαγορά Πηλίου
Κακοκαιρία Daniel: Η πρώτη δύσκολη νύχτα με ακραία καιρικά φαινόμενα - Πού αναμένονται πλημμύρες
Πώς ο απατεώνας πατέρας του Τζον Λε Καρέ επηρέασε τα κατασκοπευτικά του μυθιστορήματα
14:03
Γερμανία: Από τα 40άρια στις καταιγίδες και τους ανεμοστρόβιλους - 10 βαθμούς θα πέσει η θερμοκρασία
13:58
Χάρτης πρόβλεψης κινδύνου: Σε «κίτρινο» συναγερμό αύριο (29/06) 28 περιοχές της χώρας
13:49
Γεωργιάδης για ΕΣΥ: Καλύφθηκαν 962 θέσεις για μόνιμους γιατρούς από τις 1.171 που είχαν προκηρυχθεί
13:37