Κακοκαιρία Daniel: Aπαγόρευση κυκλοφορίας στην Εγνατία οδό σε Ξάνθη και Ροδόπη λόγω θυελλωδών ανέμων
Ανανεώθηκε:
Οι Αστυνομικές Διευθύνσιεις της Ξάνθης και της Ροδόπης ανακοίνωση ότι απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην Εγνατία Οδό, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή. Η απαγόρευση ισχύει και για τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού, μεταξύ του κόμβου Βαφέικων Ξάνθης, του κόμβου Ιάσμου και του Δυτικού κόμβου Κομοτηνής.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν για όσο χρονικό διάστημα επικρατούν οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες στην περιοχή, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω του εθνικού δικτύου Ξάνθης – Πόρτο Λάγους-Κομοτηνής.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΡΙΖΑ: Μνημείο πολιτικής υποκρισίας το διάγγελμα Μητσοτάκη
15:50
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε εφοριακούς για φακελάκι: 12 χρόνια ενημέρωναν για μελλοντικούς ελέγχους
15:45
ΚΟΣΜΟΣ
Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας: Οι επιθέσεις δεν έχουν πλήξει τον σταθμό του Μπουσέρ στο Ιράν
15:42
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κουτσούμπας: Άλλο να υπηρετείς τον λαό και τα αιτήματα των εργαζομένων, και άλλο να ταΐζεις τρωκτικά, να συντηρείς τη σαπίλα του συστήματος και της ΕΕ
15:37
ΚΟΣΜΟΣ