Blue Horizon: «Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος» - Τι υποστηρίζει η γυναίκα του ύπαρχου
Ανανεώθηκε:
Για την δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη μίλησε η σύζυγος του ύπαρχου, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «δεν είναι τέτοιος άνθρωπος».
Συγκεκριμένα, μιλώντας το πρωί της Τρίτης 12/9 σε εκπομπή του ΑΝΤ1, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «τα παιδιά μου δεν ξέρουν ακριβώς τι έχει γίνει και δεν ξέρουν πού ακριβώς βρίσκεται ο πατέρας τους».
«Είναι τραγικό πώς παρουσιάζουν τον σύζυγό μου. Ο σύζυγός μου δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Ο Μιχάλης μου δεν είναι τέτοιος άνθρωπος» συμπλήρωσε.
Παράλληλα σημείωσε ότι αυτή τη στιγμή προέχει να κοιτάξει την οικογένειά της και στο ερώτημα αν έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια του Αντώνη Καργιώτη, είπε: «Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί τους ακόμη αλλά θα το κάνω. Θέλω να τους συλληπηθώ».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Attica Group: O Παναγιώτης Δίκαιος νέος διευθύνων σύμβουλος και αναπληρωτής πρόεδρος
Από τον Μηταράκη στον Βαρβιτσιώτη: Μήνυμα μηδενικής ανοχής στα «παραστρατήματα»
Παραίτηση Βαρβιτσιώτη: Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης με φόντο την τραγωδία στο Blue Horizon
Οδηγίες από τον ΕΦΕΤ για την ασφάλεια των τροφίμων στο πασχαλινό τραπέζι
06:00
Ξεκίνησε η μεγάλη έξοδος του Πάσχα - Έως και 40 ευρώ ακριβότερο το ταξίδι (vids)
05:00
Ακριβότερα πρόστιμα και ποινές για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ
04:00
«Τρέχουν» οι αιτήσεις του Youth Pass - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
03:00