ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στην Καλαμαριά: Ο Εισαγγελέας αποφασίζει για την κηδεμονία των ανήλικων παιδιών

Δολοφονία στην Καλαμαριά: Ο Εισαγγελέας αποφασίζει για την κηδεμονία των ανήλικων παιδιών
Έρευνες της ΕΛΑΣ μετά από πυροβολισμούς στο διαμέρισμα στην Καλαμαριά Eurokinissi

Εισαγγελέας ανηλίκων αναμένεται να αποφασίσει το που θα δοθεί η κηδεμονία των δυο ανήλικων παιδιών της μητέρας που δολοφονήθηκε και του πατέρα που αυτοκτόνησε στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Τα δύο παιδιά, 12 και 14 ετών, από την Τρίτη (12/9) που σημειώθηκε το περιστατικό, μένουν με τους γονείς της μητέρας τους, ενώ συζητείται το ενδεχόμενο να φιλοξενηθούν σε δομή ψυχολογικής υποστήριξης, σύμφωνα με το thesstoday.

Το χρονικό της γυναικοκτονίας και της αυτοχειρίας

Ο 38χρονος, πρώην αστυνομικός, φέρεται να πυροβόλησε την 42χρονη και μετά αυτοκτόνησε, με τις Αρχές να εξετάζουν τα ενδεχόμενα της γυναικοκτονίας και της αυτοχειρίας.

Η γυναίκα, σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων, είχε πάει τα δύο παιδιά τους στο σχολείο και γυρνώντας βρήκε τον 38χρονο να την περιμένει.

Τις Αρχές ειδοποίησαν περίοικοι οι οποίοι άκουσαν πυροβολισμούς.

Ο 38χρονος είχε πει στον πατέρα του ότι σκόπευε να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, που επικαλείται μαρτυρίες από το φιλικό τους περιβάλλον, ο 38χρονος δεν μπορούσε να αποδεχθεί τον χωρισμό τους και είχε αναφέρει στον πατέρα του πως σκοπεύει να την σκοτώσει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα είχε καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στο παρελθόν ενώ αργότερα, τον περασμένο Μάρτιο εκδόθηκε συναινετικό διαζύγιο.

Ωστόσο, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το εν διαστάσει ανδρόγυνο δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν καμία αστυνομική υπηρεσία για ενδοοικογενειακό πρόβλημα, ούτε υπήρχε καταγγελία από την πλευρά της γυναίκας για εις βάρος της απειλές ή βίαιη συμπεριφορά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ