ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία: Μήνυμα 112 στους κατοίκους Αμπελώνα Καρδίτσας - «Απομακρυνθείτε προς Ιτέα»

Κακοκαιρία: Μήνυμα 112 στους κατοίκους Αμπελώνα Καρδίτσας - «Απομακρυνθείτε προς Ιτέα»
Καταστροφές από τις πρόσφατες πλημμύρες στην Καρδίτσα EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Μήνυμα από το 112 εστάλη στους κατοίκους Αμπελώνα του δήμου Παλαμά Καρδίτσας να απομακρυνθούν εξαιρίας πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή.

«Αν βρίσκεστε στον οικισμό Αμπελώνα δήμου Παλαμά απομακρυνθείτε προς Ιτέα λόγω πλημμυρικών φαινομένων», αναφέρει το μήνυμα.

Ανεβαίνουν τα νερά σε όλους τους ποταμούς που διαρρέουν την περιοχή

Την απομάκρυνση από υπόγειους χώρους και σπίτια που είναι επικίνδυνα, καθώς ανεβαίνουν τα νερά σε όλους τους ποταμούς που διαρρέουν την περιοχή, ζητά με αποψινή ανακοίνωση από τους κατοίκους ο Δήμος Παλαμά.

Επίσης στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται να είναι σε ετοιμότητα οι κάτοικοι για απομάκρυνση από ισόγειους χώρους, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, να επιδεικνύουν ψυχραιμία, να ακολουθούν τις οδηγίες των αρμοδίων αρχών, Αστυνομίας, Τροχαίας, Πυροσβεστικής, Πολιτικής Προστασίας, Δήμου και να ακολουθούν τις οδηγίες του προειδοποιητικού μηνύματος «112».

Σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, να επικοινωνούν με τις αρμόδιες Υπηρεσίες και να είναι μάλιστα σε επιφυλακή ώστε αν χρειαστεί να μετακινηθούν άμεσα σε γειτονικά τους ψηλότερα σπίτια ή και στα σημεία που έχουν οριστεί σε κάθε οικισμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ