Ληστεία σε αρτοποιείο στη Δάφνη - Τραυματίστηκε με μαχαίρι ο υπάλληλος
Ανανεώθηκε:
Ληστεία σημειώθηκε την Κυριακή το βράδυ σε αρτοποιείο στη Δάφνη, όταν άγνωστος μπήκε στο μαγαζί και επιτέθηκε με μαχαίρι τραυματίζοντας τον υπάλληλο.
Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα. Ο 43χρονος ιδιοκτήτης μαζί με τον γιο του βρίσκονταν στο παρασκευαστήριο του αρτοποιείου. Κάποια στιγμή άκουσαν θόρυβο από γυαλιά που σπάνε.
Πήγαν προς την είσοδο του καταστήματος από την πλαϊνή πλευρά και διαπίστωσαν πως στο εσωτερικό βρίσκεται ένα άτομο με κράνος και μπουφάν που ψάχνει για να εντοπίσει χρήματα.
Ο ιδιοκτήτης του φούρνου του επιτέθηκε με φτυάρι, αμύνθηκε ο ληστής, τον χτύπησε με μαχαίρι, τον τραυμάτισε και ο δράστης διέφυγε με μεγάλο χρηματικό ποσό από το ταμείο. Ο ιδιοκτήτης του αρτοποιείου μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό για πρώτες βοήθειες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τρεις συλλήψεις ανηλίκων για ληστεία 16χρονων στην Κηφισιά
Φθιώτιδα: Ένοπλη ληστεία σε σπίτι 91χρονου - Έκλεψαν λίρες και χρήματα
Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων Youth Pass 2026 - Ποιες δαπάνες επιτρέπονται
01:00
Ο «χάρτης» πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 9 Απριλίου
00:30
Σύγχυση και αντιδράσεις για την ειδική άδεια παραμονής Γερμανών πολιτών στο εξωτερικό
23:59
ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ: Με κομμένη την ανάσα: Ο πλανήτης περιμένει την λήξη της προθεσμίας του Τραμπ στο Ιράν - Εκκλήσεις για παράταση
23:55