Μπελούτσι: «Αγαπώ ιδιαίτερα την Ελλάδα» - Τι είπαν με την Όλγα Κεφαλογιάννη
Ανανεώθηκε:
Με την Ιταλίδα σταρ Μόνικα Μπελούτσι συναντήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, 9/11, η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.
Η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προσκεκλημένη του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου, με αφορμή την ταινία της για την Μαρία Κάλλας ενώ τιμήθηκε από το Φεστιβάλ με τον «Χρυσό Αλέξανδρο» για την συνολική προσφορά της στον κινηματογράφο.
Οι δύο κυρίες συζήτησαν όχι μόνο για την ταινία με θέμα τη Μαρία Κάλλας αλλά και για τον θεσμό του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το οποίο όπως συμφώνησαν κάνει εξαιρετική δουλειά με εξωστρέφεια και ποιότητα αποτελώντας ένα σημαντικό όπλο στην εικόνα της πόλης και στην πολιτιστική της ταυτότητα.
Η Μόνικα Μπελούτσι επανέλαβε ότι αγαπά ιδιαίτερα την Ελλάδα και ότι την επισκέπτεται συχνά. Η υπουργός προσκάλεσε τη Μόνικα Μπελούτσι να επισκεφθεί και πάλι τη χώρα μας και να της δείξει η ίδια, όπως χαρακτηριστικά είπε, τις κρυμμένες ομορφιές της Ελλάδας.


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η Μόνικα Μπελούτσι στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
Κεφαλογιάννη στο CNNi: Χρονιά ρεκόρ η φετινή για τον τουρισμό – Πολύ πραγματική η κλιματική κρίση
Οδηγός ταξί στη Θεσσαλονίκη χρεώνε με βάση εφαρμογή και όχι ταξίμετρο: Του βεβαίωθηκε παράβαση
14:41
Κρήτη: Λιγοστεύουν οι ελπίδες για τον εντοπισμό επιζώντων μεταναστών μετά το ναυάγιο - Φόβοι για περισσότερους αγνοούμενους
14:35
Ζιζέλ Πελικό: «Η ντροπή πρέπει να αλλάξει πλευρά» - Η γυναίκα που μετέτρεψε τη φρίκη σε δημόσιο αγώνα
14:25
Αίγιο: Δύο όπλα παρέδωσε στις αρχές ο 46χρονος που πυροβόλησε τους ανήλικους – Τα κατείχε παράνομα
14:10