Mαραθώνιος: Aποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας
Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας καθώς λίγο πριν τις 6 το απόγευμα άρθηκαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ήταν σε εφαρμογή λόγω της διεξαγωγής του 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου.
Με ανοιχτούς δρόμους, ήλιο και γαλανό ουρανό ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο 40ός Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, με νικητή τον 30χρονo Κενυάτη Έντουιν Κίπτο, ο οποίος κατέγραψε νέο ρεκόρ, καθώς τερμάτισε σε 2 ώρες, 10 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα.
Από τους Έλληνες αθλητής που συμμετείχαν στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, πρώτος τερμάτισε ο Παναγιώτης Καραΐσκος με επίδοση 2:22.37.
Ο Έλληνας πρωταθλητής κατόρθωσε να αποκτήσει μια διαφορά από τον Πιτσώλη περίπου στο 30ό χιλιόμετρο, αφήνοντας δεύτερο τον περυσινό νικητή.
«Είναι η ένατη συμμετοχή μου και το τέταρτο μετάλλιο μου. Ήξερα ότι ήμουν σε καλή κατάσταση και ήθελα να το επιβεβαιώσω στην κούρσα. Από αύριο ξεκινούν οι καινούριοι στόχοι», δήλωσε ο Καραΐσκος
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
40ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας: Πρώτος ο Κενυάτης Έντουιν Κίπτο με νέο ρεκόρ διαδρομής
Ο Παναγιώτης Καραΐσκος πρώτος Έλληνας στον Μαραθώνιο της Αθήνας
40ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας: Κολιός και Κάσσου οι νικητές στα 5 χιλιόμετρα
Το απολαυστικό βίντεο της Φίνος Φιλμ για τον Μαραθώνιο της Αθήνας
Μαραθώνιος Αθήνας: Κλείνουν δρόμοι - Στις 9 η εκκίνηση
Αγρότες: Η στιγμή που τρακτέρ τρέχει με όπισθεν να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό - «Πάτα τον» φώναζαν (vid)
16:54
Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί φιλέτο γαύρου σε ηλιέλαιο
16:45
Αγρότες: Κανονικά η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Πατρών – Πύργου
16:44
Στο αμερικανικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ - Η ανάρτησή της για το προσωπικό
16:43