ΕΛΛΑΔΑ

ΙΦΕΤ: Γυναίκες στο τιμόνι, με απόφαση Χρυσοχοΐδη και Χατζηδάκη

ΙΦΕΤ: Γυναίκες στο τιμόνι, με απόφαση Χρυσοχοΐδη και Χατζηδάκη

Πρόεδρος του ΙΦΕΤ ορίστηκε η Νάντια Παπακώστα και Διευθύνουσα Σύμβουλος, η Ελευθερία Τοκατλίδη.

Νέα διοίκηση τοποθέτησε ο υπουργός Υγείας, στο Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ).

Ειδικότεα, μετά τη λήξη της θητείας του Δ.Σ του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ), με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη και Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ορίστηκε η νέα διοίκηση.

Πρόεδρος του ΙΦΕΤ ορίστηκε η Νάντια Παπακώστα και Διευθύνουσα Σύμβουλος, η Ελευθερία Τοκατλίδη.

Τακτικά μέλη ορίστηκαν οι κ.κ Αλέξανδρος Σοφάκης, Βασίλειος Δεδεγκίκας, Μιλτιάδης Καράμπελας και Ιωάννης Τσατάνης.

Το Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας & Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ Μ.Α.Ε.) είναι θυγατρική εταιρεία του "Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων" (ΕΟΦ) και δραστηριοποιείται κυρίως στην παραγωγή, εισαγωγή και διάθεση φαρμακευτικών προϊόντων, τα οποία δεν κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά από ιδιωτικές φαρμακευτικές επιχειρήσεις, πλην όμως κρίνονται ως απολύτως απαραίτητα για την θεραπεία των ασθενών και την προστασία της δημόσιας υγείας. Επίσης, δραστηριοποιείται και σε άλλους τομείς παροχής υπηρεσιών υγείας, όπως η οργάνωση ενός ασφαλούς συστήματος διαχείρισης ως επικίνδυνων αποβλήτων των ληγμένων φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων οικιακής χρήσης, καθώς και την ακτινοβόληση ιατροτεχνολογικών προϊόντων με γ' ακτινοβολία.

Προτεραιότητά του Ινστιτούτου -ανεξαρτήτως συνθηκών- είναι ο Ασθενής και η κάλυψη των αναγκών του με ολοκληρωμένο και υπεύθυνο τρόπο, με σεβασμό στην πολιτεία και το περιβάλλον, ευθυγραμμισμένη στην ισχύουσα νομοθεσία, τους κανονισμούς και τα διεθνή πρότυπα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ