Ένταση σε Μενίδι, Μεσογείων και Ασπρόπυργο για το θάνατο του 17χρονου στη Βοιωτία
Ένταση επικράτησε το βράδυ της Πέμπτης (16/11) στο Μενίδι, τη Λεωφόρο Μεσογείων και τον Ασπρόπυργο λόγω διαμαρτυρίας για το θάνατο του 17χρονου Χρήστου από τα πυρά αστυνομικού.
Ειδικότερα, το γεγονός ότι ο αστυνομικός που κατηγορείται για το θάνατο του ανήλικου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους νωρίτερα μέσα στην ημέρα προκάλεσε την οργή της κοινότητας των Ρομά, που βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν.
Ομάδα ατόμων βγήκε στους δρόμους και έκαψε κάδους απορριμμάτων τόσο στη Λεωφόρο Μεσογείων, όσο και στον Ασπρόπυργο. Άμεσα στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, με την ένταση να αποκλιμακώνεται.
Υπενθυμίζεται πως, αντίστοιχα επεισόδια σημειώθηκαν και την Τετάρτη (15/11), με τις Αρχές να συλλαμβάνουν δύο άτομα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ασπρόπυργος: Δύο συλλήψεις μετά τα επεισόδια για τον θάνατο του 17χρονου στην Βοιωτία
Ο μαγνητικός βόρειος πόλος της Γης άλλαξε θέση και μπήκε σε αχαρτογράφητη περιοχή
07:59
Πρόστιμο 300 ευρώ σε γυναίκα που οδηγούσε πατίνι υπό την επήρεια αλκοόλ - 2.500 οδηγοί ελέγχθηκαν σε 4 ώρες
07:53
Τουρκία: Επτά αστυνομικοί τραυματίες σε μάχη με τζιχαντιστές του ISIS
07:53
Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένη στο Ιπποκράτειο η ένοικος του διαμερίσματος που κάηκε
07:47