ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: 25χρονος επιχείρησε να επιτεθεί σε 20χρονο με μαχαίρι - Τι συνέβη

Εύβοια: 25χρονος επιχείρησε να επιτεθεί σε 20χρονο με μαχαίρι - Τι συνέβη
ΑΠΕ / ΜΠΕ (ΑΡΧΕΙΟΥ)

Τον τρόμο σκόρπισε στο κέντρο της πόλης του Αλιβερίου το απόγευμα του Σαββάτου (18/11) ένας 25χρονος, ο οποίος επιχείρησε να επιτεθεί με μαχαίρι σε έναν 20χρονο. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες περαστικών στο evima.gr, ο 25χρονος επιτέθηκε σε έναν 20χρονο την ώρα που περνούσε από τον πεζόδρομο και του έβγαλε μαχαίρι.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 20χρονος περνούσε από τον πεζόδρομο Αλιβερίου και ο 25χρονος τον ρώτησε με επιτακτικό ύφος «πού πας εσύ», με αποτέλεσμα ο νεαρός να του απαντήσει «τι σε ενδιαφέρει εσένα που πηγαίνω εγώ».

Αυτό στάθηκε αφορμή ο 25χρονος να του επιτεθεί και να αρχίσει να τον χτυπά με γροθιές. Περαστικοί φώναζαν βοήθεια καθώς και ένας ηλικιωμένος ο οποίος έβγαζε χρήματα από το ATM τράπεζας.

Ο 20χρονος προκειμένου να αμυνθεί τράβηξε και έσκισε την μπλούζα του 25χρονου και την στιγμή εκείνη τον είδε να βγάζει από την τσέπη του ένα μαχαίρι για να του επιτεθεί.

Ο 20χρονος κατάφερε να φύγει τρέχοντας, ξεφεύγοντας από τον 25χρονο, ο οποίος με τη σειρά του φοβούμενος ότι θα καταφθάσει η Αστυνομία τράπηκε σε φυγή.

Άμεσα ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου που εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 25χρονος εντοπίστηκε στη Χαλκίδα λίγη ώρα μετά το συμβάν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ