ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμάτα: Άγριος ξυλοδαρμός γονέα έξω από δημοτικό σχολείο

Καλαμάτα: Άγριος ξυλοδαρμός γονέα έξω από δημοτικό σχολείο
EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Άγρια επίθεση δέχθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του που βρισκόταν σταματημένο σε φανάρι, γονέας που μόλις είχε αφήσει το παιδί του σε δημοτικό σχολείο στην οδό Ακρίτα στην Καλαμάτα.

Έντρομοι περαστικοί και μικροί μαθητές, λίγα λεπτά μετά τις 8 το πρωί είδαν δυο άνδρες να ανοίγουν την πόρτα στο σταματημένο αυτοκίνητο και να επιτίθονται με αγριότητα εις βάρος του γονέα.

Ο τραυματισμένος άντρας, σύμφωνα με την ΕΡΤ, άφησε το αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει για να αποφύγει την επίθεση που δέχθηκε βρίσκοντας τελικά καταφύγιο μέσα στο προαύλιο του σχολείου, όντας αιμόφυρτος. Μάλιστα ένας εκ των δυο ανδρών που του επιτέθηκαν προσπάθησε σε έξαλλη κατάσταση να τον ακολουθήσει μέσα στο σχολείο, ωστόσο τον συγκράτησαν τελευταία στιγμή άλλοι γονείς που βρέθηκαν εκεί και συνέχισε από τα κάγκελα τις απειλές.

Στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία αλλά όταν έφτασε οι δυο δράστες της επίθεσης είχαν εξαφανιστεί ενώ ο τραυματισμένος γονέας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου και παραμένει για νοσηλεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται μέσα στην ημέρα να καταθέσει μέσω του δικηγόρου του, μήνυση εις βάρος των ατόμων που τον ξυλοκόπησαν.

Όπως έγινε γνωστό, ο ένας εκ των δυο ανδρών που του επιτέθηκαν είναι επίσης γονέας μαθητή και την περασμένη Παρασκευή είχαν συζήτηση έξω από το σχολείο με το θύμα αναφορικά με περιστατικά που είχαν λάβει χώρα στο σχολείο, σε ήπιο κλίμα.

Όπως είναι φυσικό, το πρωτοφανές αυτό περιστατικό δημιούργησε μεγάλη αναστάτωση σε δασκάλους και μαθητές στο σχολείο που έγιναν μάρτυρες αυτής της επίθεσης ενώ ανακοίνωση για όσα συνέβησαν εξέδωσε και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ