ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο - ντοκουμέντο από την τέταρτη επίθεση του «δράκου των Εξαρχείων»

Βίντεο - ντοκουμέντο από την τέταρτη επίθεση του «δράκου των Εξαρχείων»
Screen Grab

Ένα νέο βίντεο - ντοκουμέντο, από την τέταρτη επίθεση του «δράκου των Εξαρχείων», για τον οποίο έχει σημάνει συναγερμός στις Αρχές, έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, δύο ημέρες πριν από την πρώτη καταγεγραμμένη επίθεση. Η Ελληνική Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στα Εξάρχεια, αλλά και την ευρύτερη περιοχή του κέντρου για να αντοπίσει τον άνδρα που φαίνεται να επιτέθηκε σε πολλές γυναίκες - υποψήφια θύματα με στόχο να τις κακοποιήσει σεξουαλικά.

Στο βίντεο που παρουσίασε το Mega φαίνεται ο άνδρας - που φοράει την ίδια βερμούδα, όπως είχαν περιγράψει τα θύματά του, αλλά διαφορετικό μπουφάν - να βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας και να περιφέρεται. Λίγο πιο πέρα διακρίνεται μία γυναίκα.

Στη συνέχεια ο άνδρας επιτέθηκε στη γυναίκα, προσπαθώντας να την ακινητοποιήσει μπροστά στο ασανσέρ. Η γυναίκα, η οποία εργάζεται ως γιατρός σε ιατρείο, αντέδρασε και έβαλε τις φωνές, με έναν άλλο συνάδελφό της γιατρό να ακούει και να σπεύδει για βοήθεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ