Αναστάτωση στον Βόλο: Μεθυσμένος βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να πυροβολεί με καραμπίνα
Αναστάτωση προκλήθηκε σε γειτονιά του Βόλου, όταν ένας 65χρονος βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, ενώ ήταν μεθυσμένος.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το gegonota.news, ο άνδρας καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 13 μηνών και χρηματική ποινή 600 ευρώ.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, στις 15 Ιουνίου ο 65χρονος είχε βάλει στη διαπασών μουσική και αναστάτωσε στις 4 το μεσημέρι την γειτονιά, με τους περίοικους να βγαίνουν στα μπαλκόνια και να βλέπουν τον άνδρα να κρατάει καραμπίνα και να πυροβολεί στον αέρα.
Σε έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι του, βρέθηκαν η καραμπίνα που πυροβολούσε και ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο, η άδεια των οποίων είχε λήξει και ήταν στην κατοχή του παράνομα.
Σημειώνεται πως o άνδρας κατηγορήθηκε για διατάραξη κοινής ησυχίας, άσκοπους πυροβολισμούς και παράνομη κατοχή κυνηγετικών όπλων και φυσιγγίων.
SPONSORED
Δολοφονία 11χρονης Λιανά: Ο Γάλλος υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε ότι δεν παραιτείται
22:04
Σεισμός 3,5 Ρίχτερ στην Εύβοια
21:53
«Είμαι σπίτι και αναρρώνω»: Το πρώτο μήνυμα του Έρικσεν μετά τη νέα κατάρρευση στο γήπεδο
21:47
Σερβία - Κόσοβο: Η εκλογική νίκη του Κούρτι δεν εξασφαλίζει πολιτική σταθερότητα
21:37