ΕΛΛΑΔΑ

Χωρίς ταξί για 48 ώρες η Αθήνα - Κινητοποιήσεις για το φορολογικό

Χωρίς ταξί  για 48 ώρες η Αθήνα - Κινητοποιήσεις για το φορολογικό
INTIME / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Χωρίς ταξί θα είναι σήμερα και αύριο (5 & 6/12) η Αττική ενώ από χθες Δευτέρα (4/12)  μέχρι και την Παρασκευή (8/12) σε απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν τα ταξί όλης της χώρας, αντιδρώντας στο φορολογικό νομοσχέδιο. 

Κινητοποίηση με συγκέντρωση έξω από τη Βουλή στο Σύνταγμα θα πραγματοποιήσουν και οι ελεύθεροι επαγγελματίες διαμαρτυρόμενοι και εκείνοι για το φορολογικό νομοσχέδιο.

Ποιες μέρες δεν θα υπάρχουν ταξί

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων αποφάσισε να προχωρήσει από την Δευτέρα 4/12/23 και ώρα 5:00 π.μ. και μέχρι και την Παρασκευή στις 5:00 π.μ. σε δύο επαναλαμβανόμενες 48ωρες πανελλαδικές απεργιακές κινητοποιήσεις.

Η Ομοσπονδία καλεί όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία της χώρας να προβούν σε οποιαδήποτε κινητοποίηση κρίνουν απαραίτητη, πλέον της απεργίας. Κανένα ταξί στο δρόμο, πρέπει να καταλάβει η κυβέρνηση ότι ο κλάδος μας καταστρέφεται».

Το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής, ανακοίνωσε ότι με ομόφωνη απόφαση όλων των παρατάξεων, προέκρινε την κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων, στις 5 και 6 Δεκεμβρίου πραγματοποιώντας 48ωρη απεργία εκφράζοντας την οργή και την αγανάκτηση χιλιάδων αυτοκινητιστών για την φοροληστρική επίθεση της κυβέρνησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ