Όχημα κινούνταν με 250 χιλιόμετρα στην Αθηνών-Θεσσαλονίκης - Η ανάρτηση Οικονόμου
Με ταχύτητα 250 χιλιόμετρα την ώρα εντοπίστηκε να κινείται οδηγός επί της Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου να γνωστοποιεί σχετικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Σύμφωνα με τον υπουργό, ο οδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, ενώ αντίστοιχα επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες κυρώσεις και στους υπόλοιπους παραβάτες.
Στη σχετική του ανάρτηση ο Οικονόμου ξεκαθάρισε πως επιδεικνύεται «μηδενική ανοχή στην παραβίαση του ΚΟΚ και σε κάθε μορφή παραβατικότητας».
«Η οδική ασφάλεια είναι δείκτης σεβασμού στη ζωή και η τήρηση του ΚΟΚ μέτρο του σεβασμού στον συνάνθρωπό μας» σημειώνει.
Ο ίδιος προειδοποίησε πως η Ελληνική Αστυνομία πραγματοποιεί συνεχείς και ενδελεχείς ελέγχους, με σκοπό την προστασία οδηγών και πεζών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σε ποια τροχαία παράβαση είναι «πρωταθλητές» οι οδηγοί στην Κρήτη – Πόσες έγιναν σε μια εβδομάδα
Καρχαρίας επιτέθηκε σε γυναίκα που έκανε κατάδυση - «Ήξερα ότι με είχε δαγκώσει» (vid)
18:23
Καρυστιανού για νέο κόμμα: «Κάνω αγώνα κατά της διαφθοράς» - Τι είπε για τον Φαραντούρη
18:14
Πέθανε σε ηλικία 49 ετών ο διάσημος θηλυκός χιμπατζής «θαύμα» της Ιαπωνίας (pics)
18:08
Πάτρα: Νεκρός 50χρονος με τραύμα από μαχαίρι - Είχε απειλήσει ότι θα αυτοκτονήσει
17:59