Όχημα κινούνταν με 250 χιλιόμετρα στην Αθηνών-Θεσσαλονίκης - Η ανάρτηση Οικονόμου
Με ταχύτητα 250 χιλιόμετρα την ώρα εντοπίστηκε να κινείται οδηγός επί της Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου να γνωστοποιεί σχετικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Σύμφωνα με τον υπουργό, ο οδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, ενώ αντίστοιχα επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες κυρώσεις και στους υπόλοιπους παραβάτες.
Στη σχετική του ανάρτηση ο Οικονόμου ξεκαθάρισε πως επιδεικνύεται «μηδενική ανοχή στην παραβίαση του ΚΟΚ και σε κάθε μορφή παραβατικότητας».
«Η οδική ασφάλεια είναι δείκτης σεβασμού στη ζωή και η τήρηση του ΚΟΚ μέτρο του σεβασμού στον συνάνθρωπό μας» σημειώνει.
Ο ίδιος προειδοποίησε πως η Ελληνική Αστυνομία πραγματοποιεί συνεχείς και ενδελεχείς ελέγχους, με σκοπό την προστασία οδηγών και πεζών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σε ποια τροχαία παράβαση είναι «πρωταθλητές» οι οδηγοί στην Κρήτη – Πόσες έγιναν σε μια εβδομάδα
Allwyn.gr: Το rebranding του ΟΠΑΠ φέρνει αέρα ανανέωσης και στο online περιβάλλον
15:20
Καταγγελία Γεωργιάδη για ΜΚΟ στη Χίο: Προσπάθησε να πείσει μετανάστες να καταγγείλουν το Λιμενικό
15:13
Ουκρανία: Διακοπή λειτουργίας στα δορυφορικά συστήματα Starlink ανέφεραν Ρώσοι στρατιωτικοί
15:05
Ραντεβού Μητσοτάκη - Ερντογάν: Διάλογος με σαφή μηνύματα και «κόκκινες γραμμές»
15:00