Στο Κρατικό Νίκαιας Οικονόμου, Χρυσοχοίδης για τον τραυματία αστυνομικό
Ανανεώθηκε:
Στο Κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας έσπευσε ο υπουργός προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο αστυνομικός που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα, έξω από το γήπεδο βόλει του Ρέντη.
Ο κ. Οικονόμου, όπως και ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ενημερώνονται για την κατάσταση της υγείας του ένστολου ο οποίος έχει διασωληνωθεί και η κατάσταση του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.
Στο νοσοκομείο έχει σπεύσει και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος.
Υπενθυμίζουμε ότι ο αστυνομικός τραυματίστηκε από φωτοβολίδα που έριξε άγνωστος, κατά την διάρκεια επεισοδίων έξω από το γήπεδο του Ρέντη όπου διεξαγόταν ο αγώνας βόλεϊ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο αστυνομικός τραυματίστηκε από ρίψη ναυτικής φωτοβολίδας, που τον πέτυχε στο μηρό και έχασε πολύ αίμα, ενώ αυτή την ώρα χειρουργείται.
Ο αγώνας ανάμεσα στους αιώνιους αντιπάλους διεκόπη οριστικά.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Διασωληνώθηκε ο αστυνομικός που τραυματίστηκε σε επεισόδια στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Οριστική διακοπή στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός μετά τα επεισόδια με τον τραυματισμό αστυνομικού
Αίγιο: Προφυλακιστέος ο 46χρονος που πυροβόλησε τέσσερις ανήλικους
17:50
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για 30 ημέρες στην Αττική οδό από την Παρασκευή 27/2
17:32
«Πυρά» Μόσχας κατά ΕΕ για την απαγόρευση των εισαγωγών ρωσικού πετρελαίου - «Το σχέδιο είναι τρελό»
17:25
Eurobank: Αύξηση καταθέσεων κατά 4,1 δισ. ευρώ - Στα 1,412 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη
17:23